Header Ads

Ντουέιν Τζόνσον: Το «Red Notice» στην κορυφή του Netflix - Ανέβηκε στο Νο1 σε δύο εβδομάδες

Red Notice

Η κωμωδία δράσης «Red Notice» έγινε η νούμερο 1 ταινία στην ιστορία του Netflix μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες.

Η ταινία, που στις ελληνικές αίθουσες κυκλοφόρησε στις 4 Νοεμβρίου, έκανε το ντεμπούτο της στην πλατφόρμα στις 12 Νοεμβρίου -και παρά τις ισχνές εισπρακτικές επιδόσεις (παρότι το Netflix αρνήθηκε να δώσει στοιχεία στη δημοσιότητα, υπολογίζεται ότι οι εισπράξεις κινήθηκαν κάτω από το 1 εκατ. δολάρια)- μόλις έγινε διαθέσιμη στην πλατφόρμα χτύπησε την κορυφή, από την πρώτη κιόλας ημέρα, εκτοπίζοντας το «Bird Box» στη δεύτερη θέση. 

Ο The Rock / Ντουέιν Τζόνσον πόσταρε στο Instagram του μία σκηνή από την ταινία γράφοντας «η μεγαλύτερη ταινία στην ιστορία του Netflix». 

Η ταινία -η πιο ακριβή κινηματογραφική παραγωγή του Netflix (200 εκατ. δολάρια) - αφηγείται την περιπέτεια του Τζον Χάρτλι (Ντουέιν Τζόνσον), ο οποίος αναλαμβάνει για λογαριασμό της Ιντερπόλ να συλλάβει τους πιο περιζήτητους ληστές τέχνης. Η καταδίωξη τον βρίσκει στη μέση μιας επικίνδυνης ληστείας, όπου αναγκάζεται να συνεργαστεί με έναν επίδοξο απατεώνα, τον Νόλαν Μπουθ (Ράιαν Ρέινολντς) με στόχο να πιάσουν την πιο περιζήτητη ληστή έργων τέχνης, με το όνομα «The Bishop» (Γκαλ Γκαντότ). 

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της πρωτιάς, δημοσιεύματα έφεραν τον σκηνοθέτη Ρόσον Μάρσαλ Θάρμπερ να είναι σε συζητήσεις με το Netflix για την πιθανότητα σίκουελ, παρότι προς το παρόν δεν υπάρχει σενάριο. 

Με πληροφορίες από screenrant.com

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.