Header Ads

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στο μουσείο Ακρόπολης - Θέσεις εργασίας σε ΕΚΠΑ χωρίς πτυχίο

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στο μουσείο Ακρόπολης - Θέσεις εργασίας σε ΕΚΠΑ χωρίς πτυχίο

Προκηρύξεις για προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ σε μουσείο της Ακρόπολης και ΕΚΠΑ

Το Μουσείο Ακρόπολης γνωστοποιεί την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριάντα οκτώ (38) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υπογράψουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε
αυτοπροσώπως, μετά από τηλεφωνικό ραντεβού (τηλ. επικοινωνίας 210 9000 900, εσωτ. 418 & 419), στο πρωτόκολλο του Μουσείου και κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις
08:30 μέχρι τις 13:30, τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα για τον COVID-19 (όλα τα δικαιολογητικά μέσα σε σφραγισμένο φάκελο και με την επίδειξη ταυτότητας), είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας μας στην
ακόλουθη διεύθυνση:

Μουσείο Ακρόπολης, Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, Τ.Κ. 117 42 Αθήνα, υπ’ όψιν Γραμματείας Μουσείου Ακρόπολης (τηλ. επικοινωνίας: 210 9000 900, εσωτ. 418 & 419).

Προσλήψεις στο ΕΚΠΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη 110 νέων υπαλλήλων στο Εθνικό και Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών για την κάλυψη εποχικών αναγκών καθαριότητας στα κτίρια του πανεπιστημίου σε Αττική και Εύβοια.

Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 8μηνη σύμβαση εργασίας. Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών.

Οι ενδιαφερόμενες και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό ακόμα και αν δεν διαθέτουν Απολυτήριο από Γυμνάσιο ή Λύκειο.

Οι προσλήψεις θα γίνουν σε:

  1. Αθήνα
  2. Ζωγράφου
  3. Χαϊδάρι
  4. Κηφισιά
  5. Δάφνη - Υμηττό
  6. Ψαχνά Ευβοίας

Οι αιτήσεις υποβάλλονται είτε ηλεκτρονικά, είτε ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή, από 19 Νοεμβρίου έως 30 Νοεμβρίου.

 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.