Header Ads

Ακάθεκτοι οι BTS: Το πρώτο συγκρότημα της K-pop που είναι υποψήφιο για Grammy

Οι BTS συνεχίζουν να γράφουν ιστορία, καθώς έγιναν το πρώτο συγκρότημα της K-pop που λαμβάνει υποψηφιότητα στα Grammy

Αφού σάρωσαν τα Ευρωπαϊκά  Μουσικά Βραβεία του MTV, κερδίζοντας συνολικά τέσσερα, η boy band - φαινόμενο απέσπασε υποψηφιότητα στην κατηγορία Καλύτερου Ποπ Ντουέτου / Γκρουπ, με τη μεγάλη του επιτυχία «Dynamite», απέναντι στους σούπερ σταρ Τέιλορ Σουίφτ, Τζάστιν Μπίμπερ, Αριάνα Γκράντε, Lady Gaga. 

Η επταμελής μπάντα από την Νότια Κορέα, που έγινε γνωστή ήδη από το ντεμπούτο της το 2013, είχε αναλάβει στην περσινή τελετή απονομής ρόλο παρουσιαστή. Τα μέλη της δεν κρύβουν βεβαίως, την επιθυμία να προσθέσουν στη συλλογή τους και ένα βραβείο Grammy. 

Μόλις ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες -στην κορυφή των οποίων βρίσκεται η Μπιγιονσέ με 9 υποψηφιότητες- δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τους φαν τους, γνωστούς με το προσωνύμιο Army, για τη σταθερή στήριξη τους. 

Οι BTS κυκλοφόρησαν το νέο τους άλμπουμ με τίτλο «BE» την περασμένη εβδομάδα και θα εμφανιστούν στην πατρίδα τους Νότια Κορέα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Θα είναι η πρώτη live συναυλία τους μετά από πολλούς μήνες, καθώς η πανδημία ανάγκασε το γκρουπ, όπως τους καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο, να ακυρώσουν την παγκόσμια περιοδεία που είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον περασμένο Απρίλιο.

Πηγή: Guardian

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.