Header Ads

Netflix: Τέλος το «La Casa de Papel» - Φινάλε για τη σειρά στην πέμπτη σεζόν

Η «Τέλεια Ληστεία», η ισπανική σειρά - φαινόμενο που έκανε πρεμιέρα το 2017 και κατέγραψε ρεκόρ τηλεθέασης, φτάνει στο τέλος της. Την είδηση ανακοίνωσε το Netflix με ένα λιτό tweet: Η πέμπτη σεζόν είναι και η τελευταία. 

Το «La Casa de Papel», η έξυπνη ιστορία με τους οκτώ ληστές που παίρνουν ομήρους και κλείνονται στο Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας, η καθηλωτική αστυνομική σειρά που απέσπασε Emmy, Premios Fénix, Premios Iris Καλύτερης Δραματικής Σειράς και άλλα έξι βραβεία, ξεκινά τα γυρίσματα του πέμπτου και τελευταίου κύκλου, που θα αποτελείται από δέκα επεισόδια, στις 3 Αυγούστου. 

Η τελευταία σεζόν της πιο δημοφιλούς μη αγγλόφωνης σειράς στην ιστορία του Netflix θα ξεκινήσει τα γυρίσματα από τη Δανία προτού το καστ μεταβεί σε Ισπανία και Πορτογαλία, ενώ αναμένεται να κάνουν την είσοδό τους δύο νέα πρόσωπα. 

«Μας πήρε πάνω από έναν χρόνο να αποφασίσουμε πώς θα διαλυθεί η συμμορία. Πώς θα διαχειριστεί την κατάσταση ο Professor. Πώς θα προκαλέσουμε καταστάσεις μη αναστρέψιμες για τους χαρακτήρες. Το αποτέλεσμα είναι ο 5ος κύκλος του La Casa de Papel. Ο πόλεμος γίνεται ακραίος, αλλά θα είναι η πιο επική και συναρπαστική σεζόν» δήλωσε ο δημιουργός της σειράς Άλεξ Πίνα

Όσον αφορά την προβολή του τελευταίου κύκλου, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε το 2021, ίσως και το 2022. 

Με πληροφορίες από express.uk

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.