Header Ads

Η εξοργιστική τιμή της πιο ακριβής μάσκας κορονοϊού στον κόσμο

Η ακροβότερη μάσκα προστασίας COVID-19 στον κόσμο.

Ο κορονοϊός οδηγεί μια Ισραηλινή εταιρεία κοσμημάτων στην κατσκευή της ακριβότερης μάσκας προστασίας COVID-19, αξίας 1.5 εκατομμυρίων δολαρίων ( 1.3 εκατ. ευρώ). 

Όπως εξήγησε ο σχεδιαστής και ιδιοκτήτης της εταιρείας κοσμημάτων Yvel,  Άιζακ Λέβι, κατόπιν ειδικής παραγγελίας, η μάσκα θα είναι φτιαγμένη από λευκόχρυσο, διακοσμημένη με 3.600 λευκά και μαύρα διαμάντια, ενώ θα είναι εφοδιασμένη με τα κοτυφαία φίλτρα Ν99.

Παράλληλα όπως είπε ο Άιζακ Λέβι, ο αγοραστής είχε δύο σημαντικές απαιτήσεις: να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του έτους και να είναι η ακριβότερη στον κόσμο. Ιδιώς το δεύτερο, τόνισε πως ήταν «πολύ εύκολο να γίνει».

Ο σχεδιαστής και ιδιοκτήτης της εταιρείας κοσμημάτων Yvel, Άιζακ Λέβι φωτογραφίζεται δίπλα στην πιο ακριβή μάσκα προστασίας COVID-19 του κόσμου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το όνομα του αγοραστή δεν αποκαλύφθηκε, παρά μόνο πως πρόκειται για Κινέζο επιχειρηματία, που ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Και ναι μεν είναι σίγουρο πως η μάσκα που ετοιμάζει ο Άιζακ Λέβι θα τραβήξει τα βλέμματα του κόσμου, από την άλλη είναι βέβαιο πως με βάρος τα 270 γραμμάρια, με άλλα λόγια εκατό φορές περισσότερο από μία κοινή μάσκα, δεν θα είναι με τίποτα πρακτική.

«Τα χρήματα ίσως δεν αγοράζουν τα πάντα, αλλά αν μπορεί κάποιος να αγοράσει μια πολύ ακριβή μάσκα COVID-19 και θέλει να την φορέσει για να τραβήξει την προσοχή του κόσμου, είναι σίγουρο πως θα το πετύχει», υποστήριξε ο Άιζακ Λέβι.

Να σημειωθεί πως ενώ ο ίδιος ο σχεδιαστής δήλωσε πως δεν θα φορούσε αυτή την μάσκα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το Κινέζο επιχειρηματία για την παραγγελία.

«Είμαι χαρούμενος που αυτή η μάσκα έδωσε αρκετή δουλειά στους υπαλλήλους μας ώστε να μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε πολύ δύσκολες στιγμές όπως αυτές που ζούμε τώρα».

 

Πηγή: abcnews

 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.