Header Ads

Κοζάνη: Τρία έργα ενεργειακής αναβάθμισης στο Βόιο

Κοζάνη: Τρία έργα ενεργειακής αναβάθμισης στο Βόιο

Στο περίπου 1.300.000,00 € ανέρχεται ο προϋπολογισμός των τριών έργων ενεργειακής αναβάθμισης στο Δήμο Βοΐου, τις συμβάσεις των οποίων υπέγραψε χθες Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020  έργων ο δήμαρχος, Χρήστος Ζευκλής με τους εκπροσώπους των αναδόχων εταιρειών στις οποίες ανατέθηκε η εκτέλεση των έργων μετά από διαγωνιστική διαδικασία.

Πρόκειται για την ενεργειακή αναβάθμιση του Γυμνασίου – Λυκείου Νεάπολης, προϋπολογισμού 794.739,38€, του Γυμνασίου – Λυκείου Τσοτυλίου, προϋπολογισμού 420.000,00 € και του πρώην Δημοτικού Καταστήματος Εράτυρας, προϋπολογισμού 81.670,55 €.

Ανάμεσα στις παρεμβάσεων περιλαμβάνονται: αντικατάσταση των κουφωμάτων και των υαλοπινάκων, θερμομόνωση της τοιχοποιίας και της στέγης, αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων με νέα, τεχνολογίας led  και αντικατάσταση των συμβατικών συστημάτων θέρμανσης (με αντλίες θερμότητας, καθώς και με λέβητες σύγχρονης τεχνολογίας κατά περίπτωση.

Η χρηματοδότηση των έργων προέρχεται από το Επιχειρησιακό  Πρόγραμμα  Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020, με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

www.ert.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.