Header Ads

Σοβαρό ατύχημα της Έρρικας Πρεζεράκου με σκάφος στην Κύθνο

.

Σοβαρό ατύχημα στη διάρκεια των διακοπών της υπέστη την Παρασκευή η ολυμπιονίκης Έρρικα Πρεζεράκου. Βρισκόταν σε φουσκωτό σκάφος ανοιχτά της Κύθνου μαζί με τον σύντροφό της και κάτω από αδιευκρίνιστες αιτίες, πιθανότατα λόγω των κυμάτων, έπεσε στη θάλασσα, όπου τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί χέρι.

Οι γιατροί κατάφεραν να συγκολλήσουν τα δύο από τα τρία δάχτυλα, τα οποία είχαν υποστεί σοβαρή ζημιά. Το χέρι παραμένει λειτουργικό ενώ οι γιατροί τονίζουν πως τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα, καθώς αναμένεται να διαπιστωθεί εάν τελικά ο οργανισμός της θα αντιδράσει σωστά στη συγκόλληση.

Η πρώην πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ, άμεσα μεταφέρθηκε με όχημα του ΕΚΑΒ ΕΚΑΒ στο περιφερειακό ιατρείο Κύθνου, ενώ κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της σε νοσοκομείο στην Αθήνα, όπου υπεβλήθη σε πολύωρη εγχείρηση. .

Η κ. Πρεζεράκου έστειλε το πρώτο της μήνυμα μερικές ώρες μετά το χειρουργείο μέσα από τα social media.

«Χθες είχα ένα ατύχημα. Ευχαριστώ πολύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας γιατί κατάφερα να έρθω πολύ γρήγορα από την Κύθνο. Είχα ένα πεντάωρο χειρουργείο, με τον γιατρό μου που έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Με έχετε συγκινήσει πολύ με τα μηνύματα και την υποστήριξή σας. Νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που σας έχω στη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά.

 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.