Header Ads

Η σύζυγος της Ελεν Ντε Τζένερις, Πόρσια Ντε Ρόσι σπάει τη σιωπή της

. 

Τους φαν που στηρίζουν την Ελεν Ντε Τζένερις στη δίνη του σκανδάλου που έχει ξεσπάσει σε σχέση με το δημοφιλές της σόου θέλησε να ευχαριστήσει η σύζυγός της, Πόρσια Ντε Ρόσι, η οποία αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της υπέρ της συντόφου της ζωής της. 

Η 47χρονη ηθοποιός που από το 2008 έχει παντρευτεί την διάσημη τηλεπερσόνα, ανάρτησε μια εικόνα στο Instagram όπου μπορεί κανείς να διαβάσει «Στέκομαι πλάι στην Ελεν» συνοδεύοντάς την με την λεζάντα: «Σε όλους μας τους θαυμαστές ... σας βλέπουμε. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας». 

 

Την προηγούμενη εβδομάδα η Ελεν δημοσίευσε μια απολογία μετά την έρευνα του Buzzfeed News που έφερε στο φως κατηγορίες για τοξικό εργασιακό περιβάλλον στο The Ellen DeGeneres Show. 

«Την πρώτη μέρα του σόου είπα σε όλους στο πρώτο μας μήτινγκ ότι το  The Ellen DeGeneres Show θα είναι ένας τόπος χαράς - κανένας δεν θα μπορεί να σηκώσει τη φωνή του κι όλοι θα πρέπει να έχουν σεβασμό», ανέφερε η 62χρονη ηθοποιός και κωμικός.  

«Προφανώς κάτι άλλαξε κι είμαι απογοητευμένη που το μαθαίνω... Και γιαυτό ζητώ συγγνώμη. Οποιος με γνωρίζει ξέρει ότι (αυτό που συμβαίνει) είναι το αντίθετο απ′ αυτό που πίστευα κι ήλπιζα γι′ αυτό το σόου». 

Η εταιρεία παραγωγής του σόου, Warner Bros, επίσης ανακοίνωσε ότι θα κάνει αλλαγές στο προσωπικό καθώς επίσης κι ότι θα πάρει τα απαραίτητα μέτρα για να αντιμετωπίσει τα ζητήματα που δημιουργήθηκαν. 

Η Ελεν Ντε Τζένερις παρουσιάζει το συγκεκριμένο σόου από το 2003. 

Το χρονικό μιας δυνατής σχέσης

Η Πόρσια Λι Ρότζερς ΝτεΤζένερις, γνωστή επαγγελματικά ως Πόρσια Ντε Ρόσι, μίλησε το 2005 ανοιχτά για τις προτιμήσεις της και αρραβωνιάστηκε την Ελεν Ντε Τζένερις. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 16 Αυγούστου του 2008 στο σπίτι τους στο Μπέβερλι Χιλς. Στο γάμο παρευρέθηκαν 17 καλεσμένοι. Τον Αύγουστο του 2010 η Πόρσια έλαβε νόμιμα το επίθετο της συζύγου της και το Σεπτέμβριο του 2011 έγινε πολίτης των ΗΠΑ. Το ζευγάρι ασχολείται, μεταξύ άλλων, και με τις αγοραπωλησίες ακινήτων αυξάνοντας την μυθική περιουσία του. 

 ΠΗΓΗ: HuffPost UK

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.