Header Ads

Ο Τζέιμς Κόρντεν φημολογείται ότι θα αντικαταστήσει την Ελεν ντε Τζένερις

Λέγεται Τζέιμς Κόρντεν και για όσους δεν γνωρίζουν είναι ο οικοδεσπότης του βρετανικού Late Night Show. Το όνομά του συζητείται ως αντικαταστάτη της Ελεν ντε Τζένερις, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Sun, μετά από ισχυρισμούς εργαζομένων περί ρατσιστικών σχολίων, μπούλινγκ και γενικότερα τοξικού εργασιακού περιβάλλοντος στο The Ellen DeGeneres Show που αυτό το διάστημα βρίσκεται υπό εσωτερική έρευνα.

 

.

Πρώην εργαζόμενοι στο δημοφιλές σόου ανέφεραν ότι επιτελικά στελέχη της εκπομπής έπιαναν και φιλούσαν εργαζόμενους - και μάλισταν απαίτησαν σε κάποιους απ′ αυτούς στοματικό σεξ, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα. 

Τώρα άνθρωποι που γνωρίζουν τα ενδότερα στο NBC ισχυρίζονται ότι ο 41χρονος Κόρντεν θεωρείται εδώ και καιρό ως ο διάδοχος της Ντε Τζένερις προτού ακόμα δημοσιοποιηθεί και πάρει διαστάσεις το προαναφερθέν σκάνδαλο. 

 Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο πρόεδρος του NBC Entertainment, Πολ Τέλεγκντι, είναι «μεγάλος θαυμαστής του Τζέιμς», ο οποίος μέσα σε πέντε χρόνια εκτινάχθηκε από ανώνυμος σε νούμερο ένα σόουμαν. Κι όσο για το συμβόλαιό του με το CBS, αυτό διαρκεί ως το 2020, δεδομένου του ότι ο ίδιος απέρριψε συμφωνητικό με διάρκεια πέντε χρόνια. Το σκάνδαλο έκανε όλους να ρίξουν μια ματιά στο μέλλον, αναφέρει επίσης η ίδια πηγή στην The Sun. 

«Το να αντικαταστήσει κανείς την Ντε Τζένερις είναι δύσκολο και μεγάλη πρόκληση, αλλά αυτό είναι κάτι φυσικό και μια εύκολη μετάβαση», αναφέρει ακόνα η ίδια πηγή. «Ο Τζέιμς θα φέρει αέρα ανανέωσης, κι αν είναι ελεύθερος από δεσμεύσεις, θα μπορεί να φέρει και μια νέα εποχή την απογευματινή ώρα». 

Ωστόσο, ρεπορτάζ της New York Post αναφέρει ότι η Έλεν ΝτεΤζένερις δεν πρόκειται να τα εγκαταλείψει τόσο εύκολα. Σύμφωνα με email που απέστειλαν οι παραγωγοί της στους εργαζόμενους, η Έλεν Ντε Τζένερις επιστρέφει εντός του μήνα στην εργασία της.

 ΠΗΓΕΣ: The Sun,

New York Post

 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.