Header Ads

Κοζάνη: Συναυλίες με ολόγιομο φεγγάρι

Κοζάνη: Συναυλίες με ολόγιομο φεγγάρι

Κοζάνη: Συναυλία με τον τίτλο «Μέντα και Κανέλα»

Συναυλία με τον τίτλο: «Μέντα και Κανέλα» διοργανώνουν σήμερα Δευτέρα 3 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο, ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας Δήμου Κοζάνης και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού. Στην εκδήλωση εμφανίζονται η Ιωάννα Φόρτη και το Vamos Ensemble.

Κοζάνη: Μουσική εκδήλωση

Μουσική παράσταση με τη τραγουδοποιό και ερμηνεύτρια Μιρέλα Πάχου, και τους συνεργάτες της Δημήτρη Μουτάφη στο μπάσο και Δημήτρη Σινογιάννη στην ηλεκτρική κιθάρα, διοργανώνει σήμερα Δευτέρα βράδυ με πανσέληνο ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος  Κοζάνης. Η μουσική εκδήλωση θα δοθεί στις 9:30 το βράδυ στο στέκι του Φιλοπρόοδου.

Κοζάνη: «Διφωνίες υπό το φως του φεγγαριού»

Μουσική εκδήλωση υπό τον γενικό τίτλο: «Διφωνίες υπό το φως του φεγγαριού» διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης, συμμετέχοντας και φέτος στον εορτασμό  της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, που διοργανώνεται από τη Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει ντουέτο γυναικείων φωνών με τις Αντιγόνη και Νίκη Ντουσιοπούλου, ενώ συμμετέχουν οι μουσικοί: Δημήτρης Ατζέμης (μπουζούκι, μαντολίνο), Στέλιος Λέκκας (πιάνο), Παναγιώτης Ταταρίδης (κιθάρα), Μιχάλης Πιπέρκος (πνευστά)

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020, στον κήπο του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής, στις 9 το βράδυ, με δωρεάν είσοδο, ενώ το Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής θα παραμείνει ανοιχτό για το κοινό από τις 20:00 έως τις 24:00.

www.ert.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.