Header Ads

Πτολεμαΐδα: Το Φθινόπωρο η  μεταφορά του ΕΦΚΑ στο Διοικητήριο

Πτολεμαΐδα: Το Φθινόπωρο η  μεταφορά του ΕΦΚΑ στο Διοικητήριο

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για τη μεταφορά του  υποκαταστήματος του ΕΦΚΑ Πτολεμαΐδας μετά την προ δέκα ημερών υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου και την έναρξη των εργασιών που επίκεινται εντός του τρέχοντος μηνός.

Πριν από τρία χρόνια ο πρώην Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης είχε ανακοινώσει τη μεταστέγαση Δημοσίων Υπηρεσιών της πόλης στο Διοικητήριο – ΕΦΚΑ ΔΟΥ Ειρηνοδικείο Εορδαίας και τμήμα Συγκοινωνιών- εξοικονομώντας το Δημόσιο ένα σημαντικό πόσο από τα ενοίκια που πλήρωνε για τη στέγαση τους σε ενοικιαζόμενους χώρους, ενώ, την αμέσως επόμενη χρόνια-2018- ξεκίνησαν οι διαδικασίες από την κεντρική Διοίκηση του ΕΦΚΑ για τη μετεγκατάσταση του Υποκαταστήματος.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή του Υποκαταστήματος ΕΦΚΑ Πτολεμαΐδας Κώστα Μίχο μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους θα πρέπει, εκτός απροόπτου, να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο Διοικητήριο της ΠΔΜ για να ακολουθήσει η μεταφορά του αρχείου και του εξοπλισμού στους νέους χώρους, ενώ, εκτιμάται πως το Υποκατάστημα θα κλείσει  για μία εβδομάδα ώστε να προετοιμασθεί με τον ταχύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο η μετακόμιση και η εγκατάσταση της Υπηρεσίας εκεί, αν και οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν έγκαιρα γι’ αυτό.

Μαζί με το  υποκατάστημα του ΕΦΚΑ θα μεταφερθεί και το αποκεντρωμένο τοπικό τμήμα του ΠΕΚΑ Δ Μ που εδρεύει στην Πτολεμαΐδα

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

www.ert.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.