Header Ads

Αλεπού έτοιμη για παραλία: Διατηρούσε την μεγαλύτερη συλλογή από σαγιονάρες στην καρδιά του δάσους

Για εβδομάδες οι κάτοικοι του δήμου του Τσέλεντορφ στο Βερολίνο, έψαχναν να βρούν ποιός ήταν ο θρασύς τύπος που έκλεβε τις σαγιονάρες από τον κήπο των σπιτιών τους.

Τελιικά σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Tagesspiegel, ο δράστης εντοπίστηκε από κάτοικο της περιοχής, την ώρα που επιχειρούσε να κλέψει ένα ακόμα ζευγάρι.

Πρόκειται για μία αλεπού η οποία βρέθηκε να έχει στην κατοχή της περισσότερες από εκατό σαγιονάρες.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, η σκέψη πως ο κλέφτης πρέπει να είναι το «παμπόνηρο» τετράποδο με την υπέροχη ουρά και την μοναδική γούνα, ήταν από την αρχή η πρώτη του επιλογή, καθώς όταν ανέβασε το θέμα στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολλοί ήταν αυτοί που ανέφεραν πως είχαν χάσει τις σαγιονάρες τους ή την μία από αυτές.

Ο συντάκτης της εφημερίδας Tagesspiegel, Φέλιξ Χάκενμπρουκ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, δύο άκρως αποκαλυπτικές και συγχρόνως ενοχοποιητικές φωτογραφίες, με την δράστη επί το έργον αλλά και με την μεγάλη της «λεία».

«Αλεπού μόλις έκλεψε μία σαγιονάρα. Στο Τσέλενμπουργκ βρέθηκαν περισσότερες από 100 σαγιονάρες, τις οποίες έκλεψε μία αλεπού», ήταν η λεζάντα που τις ακολουθούσε.

 

Πηγή: BBC

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.