Header Ads

neaptolemaidas.gr: Ο Κουκουλόπουλος μιλάει στον «ακροδεξιό, φιλοχρυσαυγίτη, αντισημίτη, ρατσιστή» Καρυπίδη!

Τις τελευταίες ώρες παρακολουθούμε σχεδόν έκπληκτοι το πανελλαδικό σήριαλ με την υποψηφιότητά του Θεόδωρου Καρυπίδη με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.



Τα ΜΜΕ της Αθήνας και κάποιες μικρο-ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ, παριστάνοντας τους Επιθεωρητές Κλουζώ, ερεύνησαν τις εκατοντάδες αναρτήσεις του Θ. Καρυπίδη στο facebook και τις αμέτρητες εκπομπές του στον flash και με μέθοδο "μονταζιέρας" πήραν 2 αναρτήσεις (μία για την ΝΕΡΙΤ και μία για την Χρυσή Αυγή) και 2 εκπομπές (μία με Κασιδιάρη και μία με Αρτέμη Σώρρα) και έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια αρνητική εικόνα για τον γνωστό δημοσιογράφο.

Είτε συμφωνεί κάποιος με τις δύο αναρτήσεις είτε διαφωνεί, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι μόνο δύο, από τις οποίες μάλιστα τη μία (για την ΝΕΡΙΤ) έχει σβήσει και η άλλη δεν είναι υπέρ της Χρυσής Αυγής αλλά στη λογική ότι οι συλλήψεις των βουλευτών της ΧΑ δεν λύνουν τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο κ. Καρυπίδης έχει πολύωρη καθημερινή παρουσία στην τηλεόραση και είναι άδικο να προσπαθείς να δείξεις ποιος είναι, βασιζόμενος σε δύο αναρτήσεις στο facebook. Και, ακόμα χειρότερα, δείχνοντας αποσπάσματα από δύο εκπομπές που απλά έδωσε βήμα στον Ηλ. Κασιδιάρη και στον Αρ. Σώρρα.

Όμως το ΠΑΣΟΚ με ανακοινώσεις του κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτηρίζει τον κ.Καρυπίδη ακροδεξιό, φιλοχρυσαυγίτη, αντισημίτη, ρατσιστή.

Και για να δικαιολογήσουμε τον τίτλο του παρόντος άρθρου: Η ανάρτηση Καρυπίδη στο facebook για τη Χρυσή Αυγή έγινε 1η Οκτωβρίου και η συνέντευξη Κασιδιάρη γύρω στις 20 Νοέμβριου.

Παρ' όλ' αυτά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος έδωσε συνέντευξη στον Θεόδωρο Καρυπίδη στις 23-12-2013.

Η συνέντευξη:


Και το ερώτημα είναι: Ο κ. Κουκουλόπουλος δεν γνωρίζει τον κ. Καρυπίδη; Πιστεύει ότι είναι «ακροδεξιός, φιλοχρυσαυγίτης, αντισημίτης και ρατσιστής»; Αν ναι, γιατί έδωσε την παραπάνω συνέντευξη; Αν όχι, γιατί δεν ενημερώνει το ΠΑΣΟΚ ώστε να σταματήσουν οι συκοφαντικές ανακοινώσεις;

Το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους (όλων των κομμάτων) που δίνουν συνεντεύξεις στον... «ακροδεξιό, φιλοχρυσαυγίτη, αντισημίτη, ρατσιστή» Καρυπίδη και τώρα έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους.
Από το Blogger.