Header Ads

ΕΒΕ Κοζάνης: Διοργάνωση Επιχειρηματικής Αποστολής στην Κωνσταντινούπολη

Διοργάνωση Επιχειρηματικής Αποστολής στην Κωνσταντινούπολη στα πλαίσια των Διεθνών Εκθέσεων «Instabul Window 2014, Glass Expo 2014, Door Expo 2014 και ειδικές κατασκευές αλουμινίου » .




Αγαπητοί Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες

Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Π.Ε. Κοζάνης, με την ευκαιρία της ανακοίνωσης από το Ελληνοτουρκικό Επιμελητήριο των τριών παραπάνω εκθέσεων που αφορούν τους κλάδους κατασκευών με αντικείμενο: 1) κουφώματα - παράθυρα, 2) πόρτες 3) κατασκευές από γυαλί και 4) γενικές κατασκευές, που θα πραγματοποιηθούν στην Κωνσταντινούπολη από 12 έως 15 Μαρτίου 2014, καλεί τα μέλη του - επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε επιχειρηματική αποστολή που θα πραγματοποιηθεί, εφόσον υπάρξουν συμμετοχές.

Η επιχειρηματική αποστολή θα αναχωρήσει με λεωφορείο από Κοζάνη για Κωνσταντινούπολη το πρωί της Πέμπτης 13 Μαρτίου 2014, με επιστροφή την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014. Το κόστος μεταφοράς και τριήμερης διανυκτέρευσης με πρωινό σε ξενοδοχείο θα επιβαρύνει τους συμμετέχοντες .

Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στην επιχειρηματική αποστολή παρακαλούνται να επικοινωνήσουν το συντομότερο και έως την Πέμπτη 7 Μαρτίου με την υπηρεσία του Επιμελητηρίου στην Κοζάνη, οδός Ι. Φαρμάκη 2, ή να επικοινωνήσουν στο τηλ. 24610 41693 (κα Βίκη Δούσιου) για να συμπληρώσουν το έντυπο συμμετοχής και να λάβουν περισσότερες πληροφορίες.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ
Από το Blogger.