Header Ads

Η Ραχήλ Μακρή των ΑΝΕΛ την Παρασκευή στην Άρτα

Επίσκεψη στην Άρτα που θα συνδυαστεί με ζωντανή επικοινωνία μεταξύ εκπροσώπων φορέων και πολιτών, πραγματοποιεί την προσεχή Παρασκευή η βουλευτής των ΑΝΕΛ (Ανεξάρτητων Ελλήνων), Ραχήλ Μακρή.

Οπως γράφει η εφημερίδα Ταχυδρόμος της Αρτας στην ηλεκτρονική της μορφή,η παρουσία της θα είναι ολοήμερη και ως υπεύθυνη του τομέα Περιβάλλοντος και Άμυνας του κόμματος θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της ΕΤΑΝΑΜ, του Φορέα Διαχείρισης Υγροτόπων Αμβρακικού Κόλπου,
ενώ παράλληλα θα μεταβεί στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας προκειμένου να συνομιλήσει με τον αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Ψαθά. Αμέσως μετά θα επισκεφθεί τον Αμβρακικό Κόλπο όπου και υπάρχει το ραντεβού με τους «Ενεργούς Πολίτες». Στην περίπτωση που κερδίσει χρόνο θα επιδιώξει συναντήσεις και με άλλους φορείς. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται επίσης δηλώσεις προς τα τοπικά ΜΜΕ, από τα οποία προφανώς θα κάνει δεκτές τις ερωτήσεις. Η επίσκεψη στην Άρτα γίνεται εξ αφορμής των οχτώ τηλεμετρικών σταθμών που σύμφωνα με τις καταγγελίες οργανώσεων πολιτών, έχουν τοποθετηθεί στον Αμβρακικό αλλά μηδέποτε λειτούργησαν!

http://epirus-tv-news.blogspot.gr
Από το Blogger.