Header Ads

ΓΕΝΟΠ: Λεηλατούν και καταστρέφουν τη ΔΕΗ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΔΕΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗ ΔΕΗ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ


Πριν από λίγο τελείωσε η έκτακτη εξ αναβολής Γενική Συνέλευση των μετόχων που είχε ως θέμα την τιμολόγηση της εταιρείας ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ.

Ο βασικός μέτοχος ,δηλαδή η κυβέρνηση, δια του εκπροσώπου της προκειμένου να εξυπηρετήσει ιδιωτικά συμφέροντα ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ-ΕΠΕΒΑΛΕ στην ΔΕΗ να δίνει το ρεύμα στην Ελληνική Βιομηχανία όχι απλά επί ζημία αλλά στην ουσία δωρεάν.

Η απόφαση αυτή δύο αποτελέσματα θα έχει:

Πρώτον: Την οικονομική κατάρρευση της ΔΕΗ που ήδη παραπαίει μετά την απαράδεκτη απόφαση της επιτροπής διαιτησίας και

Δεύτερον: Οι καταναλωτές για μια φορά ακόμα θα ξαναβάλουν βαθειά το χέρι στην τσέπη και θα χρηματοδοτήσουν τις βόλτες με τα κότερα, τον αστακό και το χαβιάρι των λίγων και εκλεκτών. Δηλαδή, των αφεντικών και ιδιοκτητών της χώρας.

Η θέση μας ως ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ είναι βεβαίως να στηριχθεί η Ελληνική Βιομηχανία.

Βεβαίως και δεν πρέπει να χαθεί καμία θέση εργασίας αλλά αυτό δεν πρέπει να γίνει σε βάρος της ΔΕΗ.

Αν το κράτος θέλει να ενισχύσει και να επιδοτήσει την Ελληνική Βιομηχανία να το κάνει, αλλά όχι σε βάρος της ΔΕΗ και των καταναλωτών.

Αν κάποιοι έχουν ανάγκη από ενίσχυση και στήριξη είναι οι άνεργοι και οι δεκάδες χιλιάδες φτωχοί καταναλωτές που ζουν στο σκοτάδι.

Όμως αυτοί για την κυβέρνηση δεν υπάρχουν.

Μετά απ’ αυτή την εξέλιξη η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και τα σωματεία μέλη της μαζί με τους εκπροσώπους μας στο Δ.Σ. δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα και κάθε μέσο ώστε να ακυρώσουμε αυτή την ολέθρια απόφαση.

Απ’ ότι φαίνεται ο κ. Εισαγγελέας θα έχει πολλή δουλειά.



ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ.



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Από το Blogger.