Header Ads

ΠΑΣΟΚ για Καρυπίδη: «Στην υπηρεσία του Τσίπρα ακροδεξιοί, φιλοχρυσαυγίτες, αντισημιτιστές, ρατσιστές»

Σε επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά κατά του Αλέξη Τσίπρα προχώρησε την Τετάρτη το πρωί το ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας την επιλογή του Θόδωρου Καρυπίδη ως υποψηφίου της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας.


Το «δεξιό» παρελθόν του Θ. Καρυπίδη, που έχει προκαλέσει προβληματισμό και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έμεινε ασχολίαστο από τη Χαριλάου Τρικούπη που χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη επιλογή ως «το πρώτο δείγμα της δήθεν "αντιμνημονιακής" συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ – Καμμένου που προτείνει για τον τόπο ο κ. Τσίπρας».

«Ακροδεξιοί, φιλοχρυσαυγίτες, αντισημιτιστές, ρατσιστές … όλοι τίθενται στην υπηρεσία του κ. Τσίπρα για να πάρει την εξουσία» ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γρ. Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για την υποψηφιότητα Καρυπίδη:

«Η προσωπική επιλογή του κ. Τσίπρα για τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θ. Καρυπίδη, είναι το πρώτο δείγμα της δήθεν "αντιμνημονιακής" συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ - Καμμένου που προτείνει για τον τόπο ο κ. Τσίπρας.
Ακροδεξιοί, φιλοχρυσαυγίτες, αντισημιτιστές, ρατσιστές … όλοι τίθενται στην υπηρεσία του κ. Τσίπρα για να πάρει την εξουσία. Ας μην αυτοαποκαλούνται Αριστερά, γιατί δεν είναι. Ψηφοφόροι και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τώρα καταλαβαίνουν γιατί ο κ. Τσίπρας δεν ήθελε να συνεργαστεί με τις δημοκρατικές δυνάμεις για την απομόνωση της Χρυσής Αυγής. Ο λόγος τώρα στοΝ λαό».
Από το Blogger.