Header Ads

Κοζάνη: Συνάντηση του δημάρχου με τον νέο διοικητή του «Μαμάτσειου»

Για τη διάθεση του Δήμου να παρέμβει σε επίπεδο Υπουργείου για την εξεύρεση λύσεων στο ζήτημα της στελέχωσης όλων των κλινικών του νοσοκομείου, μέσω της παρέμβασης σε θεσμικά όργανα, ενημέρωσε τον νέο διοικητή του Μαμάτσειου νοσοκομείου, Δημήτρη Σιόλιο, ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας.

 

Στη συνάντηση που είχαν χθες Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022 ο δήμαρχος Κοζάνης και ο νέος διοικητής του νοσοκομείου, κεντρικό θέμα της συζήτησης αποτέλεσε το ζήτημα της στελέχωσης όλων των κλινικών του «Μαμάτσειου», με το δήμαρχο Κοζάνης να επαναλαμβάνει την πάγια θέση του δήμου για την ανάγκη στελέχωσης του νοσοκομείου με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Στο πλαίσιο της συζήτησης, αναλύθηκε διεξοδικά η εξεύρεση άμεσων λύσεων για την παροχή κινήτρων στους γιατρούς, ώστε να καλυφθούν τα υπάρχοντα κενά.

Παράλληλα, ο κ. Μαλούτας αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στην αναγκαιότητα αναβάθμισης των δομών δημόσιας υγείας και την ανάγκη κατασκευής μιας σύγχρονης Μονάδας Υγείας στην περιοχή.

Ειδικότερα, ο κ. Μαλούτας, αναφερόμενος στην ποιότητα των παροχών υγείας προς τους πολίτες, επεσήμανε εκ νέου την ανάγκη δημιουργίας ενός νέου νοσοκομείου στον κόμβο της Εγνατίας Οδού με υψηλού επιπέδου προδιαγραφές, κατάλληλη στελέχωση και πλήρως προσβάσιμο.

Από την πλευρά του ο κ. Σιόλιος εξέφρασε τη διάθεσή του για συνεχή ενημέρωση και από κοινού εξεύρεση λύσεων σε τυχόν ζητήματα που θα ανακύπτουν.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.