Header Ads

Κοζάνη: Εν αναμονή του εορταστικού προγράμματος από τον ΟΑΠΝ

Με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου και την προγραμματισμένη συναυλία στις 5 Δεκεμβρίου ξεκινούν φέτος οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Κοζάνης ενώ θα δοθεί έμφαση στην παρουσίαση εθίμων όπως η εμφάνιση των μωμόγερων στις 17 Δεκεμβρίου με την γιορτή γιαπρακιού δέκα μέρες αργότερα,  μουσικές,  κουκλοθέατρο και δράσεις κυρίως για τα παιδιά, δράση με το ΚΕΘΕΑ και το «Κάνε μια ευχή» και θα κλείσει με ένα αφιέρωμα στους Beatles.

Αυτό ανέφερε ο Πρόεδρος του ΟΑΠΝ κ. Μάρας στην έναρξη της συνεδρίασης  του Δημοτικού Συμβουλίου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ανακοίνωση της Δημοτικής Κίνησης “Τόπος να ζεις”, που κάνει λόγο για απευθείας αναθέσεις σε ό,τι αφορά στο εργαστήρι, που θα λειτουργήσει στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης το διάστημα των εορτών, η κ. Ελπίδα Κοεμτζίδου ζήτησε να απαντήσει, κάτι που ο Πρόεδρος του Δ.Σ δεν έκανε δεκτό.

Για «μηδενικό έργο, ψέματα, αλαζονεία και απευθείας αναθέσεις» κατηγορεί η  Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη Τόπος Να Ζεις”, τον Δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα, σε ανακοίνωσή της σε ό,τι αφορά τον προγραμματισμό και το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της μείζονος αντιπολίτευσης, «τελευταία στιγμή, χωρίς ενημέρωση, χωρίς διαγωνισμό, με απευθείας ανάθεση δόθηκε σε εταιρία από την Θεσσαλονίκη, το ποσό των 37.200 ευρώ για τις εορταστικές εκδηλώσεις».

ΕΡΤ Κοζάνης: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

 

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.