Header Ads

ΟΑΕΔ - ΔΥΠΑ: Πάνω από 500 προσλήψεις σε επιχειρήσεις

ΟΑΕΔ - ΔΥΠΑ: Πάνω από 500 προσλήψεις σε επιχειρήσεις

Εκπρόσωποι 42 επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό για περισσότερες από 500 θέσεις εργασίας, θα συμμετέχουν στην 11η «Ημέρα Καριέρας», που διοργανώνει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) πρ. ΟΑΕΔ το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022, στην Ελευσίνα, από τις 10:00 έως τις 18:00, στο X-Bowling Art Center (Χαριλάου 12, Ελευσίνα 19200).

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-elefsina.

Οι επιχειρήσεις, που θα συμμετέχουν, δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους οικονομικής δραστηριότητας, όπως μεταφορές, διυλιστήρια, ναυπηγεία, χονδρικό και λιανικό εμπόριο, τουρισμός, κατασκευές, υπεραγορές, τηλεπικοινωνία, πληροφορική, βιομηχανία τροφίμων και ποτών, καλωδίων, πλαστικών, χαρτικών-απορρυπαντικών και εργαλείων, παροχή υπηρεσιών (νομικής υποστήριξης, ιατρικής αποκατάστασης, φύλαξης), κ.ά..

Ενδεικτικά, οι ζητούμενες ειδικότητες περιλαμβάνουν εξειδικευμένους τεχνίτες και ανειδίκευτους εργάτες, χειριστές γραμμών παραγωγής, χειριστές γραμμών μηχανημάτων, αποθηκάριους, οδηγούς, υπάλληλους γραφείου, λογιστές, πωλητές, υπαλλήλους τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, νοσηλευτές, πολιτικούς και χημικούς μηχανικούς, ηλεκτρολόγους και μηχανικούς οχημάτων, φύλακες και ελεγκτές ασφαλείας, καθώς και πολλές ειδικότητες στους τομείς πληροφορικής και τουρισμού.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στόχος των εκδηλώσεων «Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ» είναι να δώσουν τη δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

Επίσης, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) της ΔΥΠΑ θα παρέχουν στους ανέργους και στους αναζητούντες εργασία πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματά της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr και για τη Μονάδα Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση www.dypa.gov.gr/memme.

#ΟΑΕΔ #ΔΥΠΑ #ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ #ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.