Header Ads

Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ στην Ελευσίνα το Σάββατο με πάνω από 500 θέσεις εργασίας

Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ στην Ελευσίνα το Σάββατο με πάνω από 500 θέσεις εργασίας

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η «Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ» στην Ελευσίνα, που «προσφέρει» περισσότερες από 500 θέσεις εργασίας. 

Πιο συγκεκριμένα, 42 επιχειρήσεις με περισσότερες από 500 θέσεις εργασίας θα συμμετάσχουν στην 11η Ημέρα Καριέρας που διοργανώνει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) στις 26/11 στην Ελευσίνα (X-Bowling Art Center, Χαριλάου 12, Ελευσίνα 192 00), από τις 10:00 έως τις 18:00.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-elefsina

Στόχος των εκδηλώσεων «Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ» είναι να δώσουν τη δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία, να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν κατάλληλο προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

Επίσης, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) της ΔΥΠΑ θα παρέχουν στους ανέργους και στους αναζητούντες εργασία πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματά της.

Οι κλάδοι οικονομικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων είναι: μεταφορές, διυλιστήρια, ναυπηγεία, χονδρικό και λιανικό εμπόριο, τουρισμός, κατασκευές, υπεραγορές, τηλεπικοινωνία, πληροφορική, βιομηχανία τροφίμων και ποτών, καλωδίων, πλαστικών, χαρτικών - απορρυπαντικών και εργαλείων, παροχή υπηρεσιών (νομικής υποστήριξης, ιατρικής αποκατάστασης, φύλαξης) κ.α.

Ζητούμενες ειδικότητες

Οι ζητούμενες ειδικότητες περιλαμβάνουν εξειδικευμένους τεχνίτες και ανειδίκευτους εργάτες, χειριστές γραμμών παραγωγής, χειριστές γραμμών μηχανημάτων, αποθηκάριους, οδηγούς, υπάλληλους γραφείου, λογιστές, πωλητές, υπάλληλους τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, νοσηλευτές, πολιτικούς και χημικούς μηχανικούς, ηλεκτρολόγους και μηχανικούς οχημάτων, φύλακες και ελεγκτές ασφαλείας και πολλές ειδικότητες στους τομείς πληροφορικής και τουρισμού.

Οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν μέρος των δράσεων και εκδηλώσεων της ΔΥΠΑ, οι οποίες υλοποιούνται με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας.

Όλες οι πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ βρίσκονται στον ιστότοπο www.dypa.gov.gr και για τη Μονάδα Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/memme

#ΔΥΠΑ #ΗΜΕΡΑ_ΚΑΡΙΕΡΑΣ #ΕΛΕΥΣΙΝΑ #ΘΕΣΕΙΣ_ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.