Header Ads

Προσλήψεις συμβασιούχων στην Υπηρεσία Συντήρησης Μνημείων Ακρόπολης

Προσλήψεις συμβασιούχων στην Υπηρεσία Συντήρησης Μνημείων Ακρόπολης

Η Υπηρεσία Συντήρησης Μνημείων Ακρόπολης ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και συγκεκριμένα για έξι μήνες.

Η Υπηρεσία Συντήρησης Μνημείων Ακρόπολης ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του ΥΠΟΕΡΓΟΥ 1 «Επεμβάσεις αναστήλωσης, συντήρησης, ανάδειξης στα μνημεία της Ακρόπολης» του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ- ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ- ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ» για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως τη λήξη του υποέργου, εφόσον κριθεί αναγκαίο από την εξέλιξη αυτού.

Το υποέργο που θα εκτελεσθεί με τη συμβολή των προσληφθέντων, αφορά σε εργασίες αναστήλωσης στον Παρθενώνα (δυτικό αέτωμα, βόρειος και νότιος τοίχος σηκού, οροφή δυτικού πτερού, κίονες προνάου), εργασίες τεκμηρίωσης με συμβατικά και ψηφιακά μέσα, εκπαιδευτικές δράσεις, τεχνική υποστήριξη του υποέργου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση, ysma.proslipsis@culture.gr είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, (κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 8:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.), είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Πολυγνώτου 10, 105 55 ΑΘΗΝΑ, απευθύνοντάς την στην Υπηρεσία Συντήρησης Μνημείων Ακρόπολης υπόψιν κ. Χ. Παπανικολάου (τηλ. επικοινωνίας: 210 – 3243 427, 3251 620).

Η τελευταία ημέρα για τις αιτήσεις θεωρείται η 2η Δεκεμβρίου/

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

#ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ #ΑΙΤΗΣΗ #ΑΚΡΟΠΟΛΗ #ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ #ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.