Header Ads

Π. Πολάκης στην Πτολεμαΐδα: “O ΣΥΡΙΖΑ- Π Σ πρέπει να αναλάβει τα ηνία διακυβέρνησης της χώρας”

Την  εκτίμηση του ότι «έχει συντελεστεί η  κοινωνική στροφή και ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία πρέπει να αναλάβει τα ηνία διακυβέρνησης της χώρας και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα», διατύπωσε, στη διάρκεια πολιτικής εκδήλωσης στην Πτολεμαΐδα, ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και Βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης εξαπολύοντας συγχρόνως ολομέτωπη επίθεση στην Κυβέρνηση.

Σε μία «μαζική» όπως τη χαρακτήρισε συγκέντρωση, και στον απόηχο των τελευταίων γεγονότων ο κ. Πολλάκης ανέπτυξε «το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης των έξι προτεραιοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία δικαιοσύνη παντού» με
ιδιαίτερα εκτενείς αναφορές στην ακρίβεια, στην πανδημία του covid-19 παραθέτοντας αριθμητικά στοιχεία θανάτων στη χώρα  σε σχέση με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και παγκόσμια δεδομένα, υποστηρίζοντας ότι η Ελλάδα, «με 20.000  νεκρούς, είναι η πρώτη χώρα σε θανάτους στη Δ. Ευρώπη και στην 1η δεκάδα στον κόσμο σε θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού ενώ πέθαναν  8 χιλιάδες εμβολιασμένοι».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα ενεργειακά, στις  αυξήσεις των τιμολογίων  του
ηλεκτρικού ρεύματος και το αδιέξοδο στο οποίο οδηγήθηκαν τα ελληνικά νοικοκυριά, στις υψηλές αποδοχές των πρωτοκλασάτων στελεχών της ΔΕΗ, με έμφαση στην απολιγνιτοποίηση και στις συνέπειες για την περιοχή από το κλείσιμο Μονάδων και Ορυχείων.

Παρέμβαση στην εκδήλωση έκανε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ ΠΕ Κοζάνης – Καλλιόπη Βέττα

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ:  Μαίρη Κεσκιλίδου

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.