Header Ads

Κοζάνη: Επίσκεψη του Υπουργού Υγείας και κυβερνητικών στελεχών

Κυβερνητικό κλιμάκιο που θα αποτελείται από τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, την υφυπουργό Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου, και το γενικό γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Δημήτρη Σκάλκο, θα βρίσκεται την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στην Π.Ε. Κοζάνης.

Ο Υπουργός Υγείας θα ξεκινήσει στις 11.30 το πρωί τις επισκέψεις και συναντήσεις από τα Νοσοκομεία Πτολεμαΐδας και Κοζάνης, θα έχει συνάντηση με το Δ.Σ. του ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης, ενώ θα επισκεφτεί και την Σιάτιστα.

Η κ. Μιχαηλίδου θα επισκεφτεί δομές για άτομα με αναπηρία σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη, ενώ ο κ. Σκάλκος θα επισκεφτεί τα Σέρβια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Θανάσης Πλεύρης: 11.30 Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, 13.00 Νοσοκομείο Κοζάνης, 14.15 Σύλλογος Ιατρών Κοζάνης, 15.30 Δημαρχείο Βόιο, 16.30.

Δόμνα Μιχαηλίδου: 12.00 Δημαρχείο Πτολεμαΐδας, 12.30 Συνάντηση με τον Σύλλογο ΑΜΕΑ Πτολεμαΐδας, 13.00 Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ με Αναπηρία, 14.30 Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αυτισμό Ταξιδευτές Ελπίδας στον Άργιλο Κοζάνης.

Δημήτρης Σκάλκος: 12.00 ΕΒΕ και Οικονομικό Επιμελητήριο, 14.30 Επίσκεψη στη Νεράιδα και παρουσίαση του συνολικού πολεοδομικού σχεδιασμού της περιοχής μέσω του οποίου δημιουργούνται θέσεις υποδοχής επενδύσεων για τουριστικές επιχειρήσεις, 15.15 Επίσκεψη στην οικισμό ΔΕΗ και παρουσίαση σχεδίου ανάπτυξης της περιοχής ως τουριστικό θέρετρο.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.