Header Ads

Παπαστράτος: Πράσινο φως για 300 προσλήψεις «εξπρές» πριν από τα Χριστούγεννα, πώς θα κάνετε αίτηση

Παπαστράτος: Πράσινο φως για 300 προσλήψεις «εξπρές» πριν από τα Χριστούγεννα, πώς θα κάνετε αίτηση

Συνολικά 300 προσλήψεις θα γίνουν στην εταιρεία Παπαστράτος. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022.

Καπνοβιομηχανία Παπαστράτος Α.Ε. ανακοίνωσε μπαράζ προσλήψεων για συνολικά 300 θέσεις μηχανικών, στο εργοστάσιο παραγωγής της εταιρείας στον Ασπρόπυργο.

H Παπαστράτος, θυγατρική εταιρεία της Philip Morris International (PMI), κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή και εμπορία τσιγάρων και smoke-free προϊόντων καπνού στην Ελλάδα για εννέα δεκαετίες.

Μετά το ριζικό της μετασχηματισμό, το σύγχρονο μοντέλο λειτουργίας της, βάσει των αρχών της προορατικότητας και αυτονομίας των ομάδων, μεγεθύνει την ανάγκη για highly-trained Μηχανικών, με απόλυτο έλεγχο και κυριότητα επί του υπερσύγχρονου εξοπλισμού που χρησιμοποιούν (equipment ownership) και ικανότητα διαχείρισης προβλημάτων για το εργοστάσιό μας στον Ασπρόπυργο. 

H Παπαστράτος πρωταγωνιστεί στον ριζικό μετασχηματισμό του κλάδου των καπνικών προϊόντων και την υλοποίηση του οράματος της PMI για έναν κόσμο απαλλαγμένο από το τσιγάρο. Την τελευταία πενταετία έχει επενδύσει συνολικά πάνω από 500 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα, με επίκεντρο τη συνεχή αναβάθμιση του εργοστασίου του μέλλοντος.

Σήμερα, στο πλαίσιο της διαρκούς ανάπτυξής της, αναζητά τους Μηχανικούς Παραγωγής του Μέλλοντος για το εργοστάσιό στον Ασπρόπυργο.

Το εργοστάσιο του Μέλλοντος

Ψηφιοποίηση διαδικιασιών: Λιτή, αυτοματοποιημένη και σύγχρονη υλοποίηση και παρακολούθηση όλων την εργασιών του εργοστασίου.

Ψηφιακή ωριμότητα:Συνδεμένα, ψηφιακά συστήματα επιτρέπουν την έξυπνη συνεργασία τους και άμεση διαχείρισή τους.

Νέες τεχνολογίες: Καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις με τη χρήση τεχνολογιών IoT και AI μειώνουν την ανθρώπινη παρέμβαση και εξασφαλίζουν την υψηλή υγιεινή και ασφάλεια.

Οργανωσιακός μετασχηματισμός: Κυριότητα, αυτονομία, αυτάρκεια και συμμετοχικότητα! Ο κάθε άνθρωπος είναι αναντικατάστατος, έχοντας απόλυτη κυριότητα επί των αρμοδιοτήτων, επιλύοντας προβλήματα γρήγορα και αποτελεσματικά, έχοντας έναν αποκλειστικό ρόλο σε μία αυτόνομη ομάδα.

Κουλτούρα εστιασμένη στις ευκαιρίες: Υψηλή απόδοση, λιτή δομή, υψηλό επίπεδο δεξιοτήτων και ένα σύγχρονο μοντέλο λειτουργίας που ενισχύει την πρόωρη δράση.

Προϋποθέσεις

Πτυχίο Μηχανικού

Άριστη γνώση αγγλικών

0-2 έτη εργασιακή εμπειρία

Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις

Διεκδίκησε μία από τις 300 θέσεις ΕΔΩ

#ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ #ΘΕΣΕΙΣ_ΕΡΓΑΣΙΑΣ #ΑΙΤΗΣΗ
Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.