Header Ads

Θέσεις εργασίας στην ΕΦΑ Κορίνθου

pexels

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι 6 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κορινθίας, που εδρεύει στην Αρχαία Κόρινθο της ΠΕ Κορινθίας.

Η διάρκεια της απασχόλησης του εν λόγω προσωπικού θα είναι για το χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών και όχι πέραν τις 17.04.2023, με ημερομηνία έναρξης και ημερομηνία καταχώρησης της πρόσληψης στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ, την Παρασκευή 18.11.2022.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον ακριβή χρόνο έναρξης – λήξης των προσληφθέντων θα αποτυπωθεί επακριβώς στην σύμβαση εργασίας των συμβαλλομένων μελών.

Η απασχόληση θα είναι πενθήμερη και δεν θα υπερβαίνει τις 40 ώρες την εβδομάδα.

Η μισθοδοσία των προσλαμβανομένων θα βαρύνει τις εγκεκριμένες πιστώσεις του Τακτικού Προϋπολογισμού. Δ. Το ύψος της αμοιβής του ανωτέρω προσωπικού καθορίζεται με το ν. 4354/2015(176/Ά) «Μισθολογικές ρυθμίσεις των υπαλλήλων του Δημοσίου, των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.) πρώτου και δεύτερου βαθμού, των Νομικών Προσώπων Δημοσίου (Ν.Π.Δ.Δ.) και Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.), καθώς και των Δ.Ε.Κ.Ο. του κεφ. Α του ν. 3429/2005 (Α 314) και άλλες μισθολογικές διατάξεις.

Μετά τη λήξη της σύμβασης εργασίας το ανωτέρω προσωπικό αποχωρεί αυτοδίκαια από την Υπηρεσία χωρίς καμία αποζημίωση από την αιτία αυτή και χωρίς άλλη ειδοποίηση.

Η σύμβαση εργασίας, μπορεί να καταγγελθεί από την Υπηρεσία οποτεδήποτε για σπουδαίο λόγο κατά το άρθρο 672 του Αστικού Κώδικα.

Σπουδαίο λόγο αποτελεί ιδίως: Η αδικαιολόγητη αποχή από την εργασία για τρεις (3) τουλάχιστον συνεχείς ημέρες, η κατά σύστημα ανάρμοστη συμπεριφορά κατά την εκτέλεση των καθηκόντων, η σοβαρή απείθεια στις νόμιμες εντολές των Προϊσταμένων, ή κατά σύστημα μη ανταπόκριση στις νόμιμες υποχρεώσεις, που του ανατίθενται στο πλαίσιο των καθηκόντων - υποχρεώσεων.

Εγκρίνεται η απασχόληση με αμοιβή κατά τις Κυριακές, αργίες και λοιπές εξαιρέσιμες ημέρες καθώς και η εργασία πέραν του πενθημέρου σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση μετά την δημοσίευσή της στο ΦΕΚ. 

Η απασχόληση τους σε εργασίες άσχετες με εκείνες για τις οποίες προσλαμβάνονται, απαγορεύεται.

#ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ #ΘΕΣΕΙΣ_ΕΡΓΑΣΙΑΣ #ΔΗΜΟΣΙΟ #ΔΗΜΟΙ #ΕΦΑ
Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.