Header Ads

ΑΣΕΠ: Βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα της 1Γ2015 για εναέριους ελεγκτές

ΑΣΕΠ: Βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα της 1Γ2015 για εναέριους ελεγκτές

Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για την πλήρωση τριάντα πέντε (35) θέσεων για ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας μέσω ΑΣΕΠ.

Σήμερα εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για την πλήρωση τριάντα πέντε (35) θέσεων τακτικού προσωπικού, του κλάδου ΠΕ2 ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 30 του ν. 4903/2022 (Α΄ 46), στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α.) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, χωρίς νέα προκήρυξη και χωρίς υποβολή νέας αίτησης, από Επιλαχόντες της Προκήρυξης 1Γ/2015 (ΦΕΚ 8/2015, τ. Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.), με τα ίδια ακριβώς τυπικά και πρόσθετα προσόντα, όπως ορίζονται στην ανωτέρω προκήρυξη.

Ο πίνακας διοριστέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση και την υπ’ αριθμ. 2/2020 γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ

#ΑΣΕΠ #ΟΡΙΣΤΙΚΑ_ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ #ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ #ΕΛΕΓΚΤΕΣ_ΕΝΑΕΡΙΑΣ_ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.