Header Ads

Την πυροβόλησε κατά λάθος ένας σκύλος

Μια γυναίκα, 44 ετών, στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ πυροβολήθηκε κατά λάθος από έναν σκύλο μέσα σε αυτοκίνητο. Ο σκύλος τρόμαξε από τον θόρυβο που έκανε ένα τρένο που περνούσε και πάτησε πάνω στο όπλο που βρισκόταν στο αυτοκίνητο. 

Ο Μπερντ Παρκς, 79 ετών, είπε στην αστυνομία ότι στις 3 Οκτωβρίου ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του με την Τίνα Σπρίνγκερ στο κάθισμα του συνοδηγού και την Μόλι, το λαμπραντόρ του στο πίσω κάθισμα. Ο Παρκ είπε ότι στο αυτοκίνητο υπήρχε και ε΄να γεμισμένο 22άρι όπλο. 

Όταν σταμάτησαν με το αυτοκίνητο σε μια διασταύρωση τρένου, η Μόλι, που είναι 7 μηνών, τρόμαξε από τον θόρυβο και πάτησε στο όπλο, το οποίο εκπυρσοκρότησε, τραυματίζοντας την Τίνα στον αριστερό μηρό, πάνω από το γόνατο. 

Στην κλήση στην άμεση δράση, ο Μπερντ λέει στην αστυνομία ότι η Τίνα αιμοραγεί πολύ και ότι χρειάζονται βοήθεια. Για να σταματήσει την αιμορραγία, δίνεται η οδηγία στον Μπερντ να βγάλει τη ζώνη του και να σφίξει με αυτή το σημείο του ποδιού που βρίσκεται πάνω από το τραύμα.  

Η Τινα μεταφέρθηκε στο κοντινότερο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε επέμβαση, ενώ αναμένεται να αναρρώσει πλήρως. 

Η αστυνομία είπε ότι βρήκε μέσα στο αυτοκίνητο τρεις κάλυκες και ακόμη δεν είναι σαφές εάν σχετίζονται όλες με το εν λόγω περιστατικό.  

Πηγή: NBC News

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.