Header Ads

Γρεβενά: Με περιστέρια… η ταχυδρομική εξυπηρέτηση

Γρεβενά: Με περιστέρια… η ταχυδρομική εξυπηρέτηση

Με ταχυδρομικά περιστέρια θα γίνεται η ταχυδρομική εξυπηρέτηση οικισμών του Ν. Γρεβενών από τα ΕΛΤΑ. Αυτός είναι ο τίτλος ανακοίνωσης που εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων ΕΛΤΑ Δυτικής Μακεδονίας, με αφορμή την πρόταση της Κεντρικής Υπηρεσίας των  ΕΛΤΑ για  την ταχυδρομική εξυπηρέτηση των κατοίκων του ορεινού όγκου του Ν. Γρεβενών.

Το σωματείο χαρακτηρίζει την πρόταση αυτή παρωδία, καθώς όπως αναφέρει, 14 οικισμοί μένουν εκτός ταχυδρομικής εξυπηρέτησης, τα αγροτικά δρομολόγια μειώνονται από 7 σε 3  και σχεδόν στο σύνολο των οικισμών η διανομή θα γίνεται, στην καλύτερη περίπτωση  1 ημέρα την εβδομάδα, καταστρατηγώντας ακόμα και τις συμβατικές υποχρεώσεις των ΕΛΤΑ για την παροχή ταχυδρομικής εξυπηρέτησης. Επίσης στην πρόταση δεν λαμβάνονται  υπόψιν θέματα όπως το οδικό δίκτυο, ο ορεινός όγκος, οι καιρικές συνθήκες και το προσωπικό που βρίσκεται στα πρόθυρα συνταξιοδότησης.

Οι εργαζόμενοι καλούν τη Διοίκηση να αποσύρει ΑΜΕΣΑ την πρόταση και να συνεχίσει τον διάλογο με τους εργαζόμενους για την εξεύρεση μιας ουσιαστικής και λειτουργικής λύσης στο θέμα της αγροτικής διανομής στο Ν. Γρεβενών.  Σε διαφορετική περίπτωση δηλώνουν πως η αντίδρασή τους θα είναι άμεση, θα προασπίσουν τα συμφέροντα των συναδέλφων τους και δεν θα επιτρέψουν την υποβάθμιση των παρεχόμενων ταχυδρομικών υπηρεσιών στον N. Γρεβενών.

www.ert.gr

ΠΗΓΗ: https://www.ert.gr/?p=1651445
Από το Blogger.