Header Ads

Δ. Μακεδονία: Επίσκεψη Κουτσούμπα

Δ. Μακεδονία: Επίσκεψη Κουτσούμπα

Τη Δυτική Μακεδονία θα επισκεφτεί το Σαββατοκύριακο 2  και 3 Νοεμβρίου ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στις 18:00 ο κ. Κουτσούμπας θα παρευρεθεί στα εγκαίνια των νέων ιδιόκτητων γραφείων  της Τομεακής Οργάνωσης Φλώρινας του ΚΚΕ και στις 22:00 θα μιλήσει σε συνεστίαση που διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης.

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί ο κ. Κουτσούμπας θα παρευρεθεί και θα μιλήσει στα εγκαίνια του νέου μουσείου, που ίδρυσε η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ, στο χωριό Καλλιθέα Πρεσπών, αφιερωμένο στη δράση του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας στην περιοχή Βίτσι – Πρεσπών.

Για όσους θέλουν να παραβρεθούν στα εγκαίνια του νέου μουσείου θα δρομολογηθούν λεωφορεία, τα οποία θα αναχωρήσουν, από την πλατεία Αμυνταίου στις 9 το πρωί, από το ρολόι στα Γρεβενά στις 8.30, από το πάρκινγκ της λαϊκής αγοράς στην Καστοριά στις 9.15, από την κεντρική πλατεία Κοζάνης στις 8.30, την ίδια ώρα (8.30) από το Δημαρχείο Εορδαίας και στις 9.30 το πρωί από το παλιό πάρκο Φλώρινας.

www.ert.gr

ΠΗΓΗ: https://www.ert.gr/?p=1651438
Από το Blogger.