Header Ads

Ουκρανία: Σάλος με βουλευτή που έκλεινε ραντεβού με ιερόδουλη εν μέσω συνεδρίασης της βουλής

Ενας βουλευτής, προερχόμενος από το κόμμα του προέδρου της Ουκρανίας, βρέθηκε στο επίκεντρο ενός σκανδάλου μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών του στις οποίες φαίνεται να ανταλλάσσει μηνύματα με μια ιερόδουλη, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του κοινοβουλίου.

Ενας ουκρανικός ιστότοπος δημοσίευσε την Τετάρτη φωτογραφίες από την οθόνη του κινητού τηλεφώνου του 48χρονου πρώην διπλωμάτη και νυν βουλευτή, Μπογκντάν Γιαρεμένκο. Στα μηνύματα ο βουλευτής φαίνεται ότι ρωτάει πώς μπορεί να κλείσει ένα ραντεβού με τη γυναίκα. Στην απάντησή της, εκείνη αναφέρει τι είδους σεξουαλικές πράξεις δέχεται και πόσο κοστίζει: «100 δολάρια για μια ώρα, 150 δολάρια το δίωρο».

Σύμφωνα με τον ιστότοπο, οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν την Τρίτη, κατά τη συνεδρίαση του κοινοβουλίου. Ο βουλευτής αρχικά ισχυρίστηκε, με ανάρτησή του στο Facebook, ότι η υπόθεση ήταν «σκηνοθετημένη». Στη συνέχεια, όμως, διέγραψε αυτό το κείμενο και ζήτησε συγγνώμη από τη σύζυγό και τα παιδιά τους, καθώς και από την κοινοβουλευτική ομάδα του και τον πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Η υπόθεση αυτή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο κοινοβούλιο, όπου την πλειοψηφία έχει το κόμμα του Ζελένσκι, του πρώην ηθοποιού που εξελέγη θριαμβευτικά στην προεδρία τον περασμένο Απρίλιο. Πολλοί βουλευτές της αντιπολίτευσης ζήτησαν να παραιτηθεί ο Γιαρεμένκο από την προεδρία της Επιτροπής Εξωτερικής Πολιτικής.

Η κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνώντος κόμματος θα συζητήσει το θέμα στη συνεδρίασή της εντός της εβδομάδας, ανέφερε ο επικεφαλής της, Νταβίντ Αραχαμία.

Πηγή: ΑΠΕ

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.