Header Ads

Συνεργασία έκπληξη: Πρίγκιπας Χάρι και Εντ Σίραν ενώνουν δυνάμεις για ιερό σκοπο

Αν σας αρέσουν οι πρίγκιπας Χάρι και Εντ Σίραν ετοιμαστείτε για το καλύτερο νέο της ημέρας, γιατί οι δύο αγαπημένοι κοκκινομάληδες της Βρετανίας θα συνεργαστούν για έναν πολύ σημαντικό σκοπό.

To αγαπημένο δίδυμο ανέβασε στο Instagram ένα κλιπ 20 δευτερολέπτων μία μέρα πριν την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, προκαλώντας πανδαιμόνιο στους φανς όλου του κόσμου.

Στο βίντεο, ο Σίραν φτάνει στο Ivy Cottage στο παλάτι του Κένσιγκτον, όπου μένει η πριγκίπισσα Ευγενία με τον σύζυγό της Τζακ Μπρούκσμπανκ και χτυπάει το κουδούνι. Έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι πριν ανοίξει την πόρτα ο πρίγκιπας Χάρι, αρχίζει να παίζει ο εθνικός ύμνος της Βρετανίας «God Save The Queen».

O δούκας χαιρετάει τον κοκκινομάλλη τραγουδιστή, ο οποίος μπαίνει μέσα στο σπίτι, ενώ στο κάτω μέρος του βίντεο εμφανίζεται το μήνυμα «Αύριο στις 10 Οκτωβρίου» που είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας. 

Δείτε το συναρπαστικό βίντεο

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα ποια είναι η μυστική συνεργασία που έχουν ετοιμάσει, καθώς το πρότζεκτ θα αποκαλυφθεί αύριο. Το βίντεο που ανέβηκε στην σελίδα του Instagram @SussexRoyal, έχει χρησιμοποιηθεί το hashtag #WMHD, που είναι η συντομογραφία για το World Mental Health Day.

Μόλις πριν μια εβδομάδα ο πρίγκιπας, πρωταγωνίστησε σε εκστρατεία για να την ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για τα ψυχικά νοσήματα, μαζί με την σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ και το ζεύγος Γουίλιαμ - Κέιτ.

 πηγή: thesun

 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.