Header Ads

Αλλο η κριτική και άλλο η ανθρωποφαγία

Πολλά θα μπορούσε να γράψει και να σχολιάσει κανείς για την υποψηφιότητα του Θόδωρου Καρυπίδη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ. Και σε πολλά επίπεδα.


Μια κομβική, νομίζουμε, πτυχή της όλης… πολύκροτης ιστορίας που έχει ξεσπάσει δεν είναι άλλη και από τη…φοβερή και τρομερή επιχείρηση του μηχανισμού της Νέας Δημοκρατίας να πλήξει την αξιοπιστία του ΣΥΡΙΖΑ, εκμεταλλευόμενος τις ατυχέστατες (το λιγότερο) αναρτήσεις του Θ. Καρυπίδη για τη ΝΕΡΙΤ και τους Εβραίους (περισσότερο), αλλά και τη «Χρυσή Αυγή».

Γιατί, κακά τα ψέματα, ο στόχος του γνωστού μηχανισμού της Συγγρού (και όχι μόνο) δεν είναι ο Θόδωρος Καρυπίδης. Κανείς, εκτός Δυτικής Μακεδονίας, δε νοιάζεται για Δακή, Καρυπίδη, Παπαϊορδανίδη ή…Χατζηπετρή! Ο στόχος της ΝΔ είναι να πλήξει τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει πάρει «κεφάλι» στις δημοσκοπήσεις και εμφανίζεται ως το μεγάλο φαβορί για τη νίκη στις επικείμενες ευρωεκλογές.

Και, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος αυτός, στο «παιχνίδι» μπαίνουν και κάποια ΜΜΕ, τηλεοπτικοί σταθμοί, sites, αλλά δημοσιογράφοι που «ελέγχονται» από τη Συγγρού. Που έκαναν την…τρίχα, τριχιά, σε πολλές περιπτώσεις της υπόθεσης Καρυπίδη. Φτάνοντας στο σημείο να τον χαρακτηρίσουν ακόμη και ως «υποτιθέμενο δημοσιογράφο», κάτι που, πραγματικά, είναι, το λιγότερο, ελεεινό.

Και, όσο και εάν όλα τα παραπάνω ήταν περίπου γνωστά στην Κουμουνδούρου, η οποία είχε «ειδοποιηθεί» από τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, για τα «τρωτά σημεία» της υποψηφιότητας Καρυπίδη, η όλη επιχείρηση εξόντωσής του, προκειμένου να πληγεί ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ, πραγματικά τρομάζει. Ως προς την έκτασή της. Γιατί άλλο η κριτική και ο εντοπισμός λαθών και ακραίων απόψεων και άλλο η ανθρωποφαγία.

Και ακόμη δεν έχει καν ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος…

Παναγιώτης Πλιάτσιος-»Πρωινός Λόγος» 7-2-2014
Από το Blogger.