Header Ads

Λαχτάρισαν γονείς με τα παιδιά τους σε τρενάκι Λούνα Παρκ στην Κοζάνη

τρενάκι λουνα παρκ

Σοβαρή βλάβη σε τρενάκι στο Λούνα Παρκ της Τ.Κ  Δρεπάνου Κοζάνης, όπου πραγματοποιείται το καθιερωμένο πανηγύρι του Αγ. Πνεύματος σημειώθηκε σήμερα αργά το απόγευμα, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανένας από τους επιβαίνοντες.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν από το τρενάκι που έκανε την διαδρομή πάνω σε ράγες και στο οποίο επέβαιναν και διασκέδαζαν μικρά παιδιά με τους γονείς τους αποκολλήθηκαν ξαφινά δυο βαγόνια, αφού σύμφωνα με πληροφορίες έσπασαν οι ιμάντες που τα συνέδεαν.

Το δυο βαγόνια ακινητοποιήθηκαν, ενώ τα υπόλοιπα βαγόνια κύλησαν προς τα πίσω. Αποτέλεσμα ήταν τόσο οι επιβαίνοντες όσοι και οι θεατές που περίμεναν στην σειρά για να επιβιβαστούν, να τρομάξουν.

Τους γονείς με τα παιδιά τους απεγκλώβισαν οι υπάλληλοι στο τρενάκι του Λούνα Πάρκ, ενώ δεν χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Το περιστατικό προκάλεσε την αντίδραση των γονέων που επέβαιναν στο τρενάκι με τα παιδιά τους και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει κατατεθεί μήνυση κατά των ιδιοκτητών καθώς κλήθηκε η αστυνομία.

Ρεπορτάζ: Μάκης Νασιάδης

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.