Header Ads

Άργος Ορεστικό: Με ρεκόρ συμμετοχών το 10ο επετειακό Rally Greece Offroad

Screenshot (311)

Με 84 συμμετοχές από 14 χώρες και παρουσία μεγάλων ονομάτων του μηχανοκίνητου αθλητισμού offroad, το 10ο Rally Greece Offroad, από τις 14 μέχρι τις 18 Ιουνίου, αναμένεται να είναι μια μεγάλη γιορτή για το Άργος Ορεστικό Καστοριάς. Η πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα, η λήξη του αγώνα της FIA, η απονομή επάθλων FIA αλλά και η απονομή επάθλων για το εθνικό και ιταλικό πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθούν στο ανακαινισμένο Νέο Πάρκο της πόλης ενώ για πρώτη φορά φέτος, σε συνεργασία με τα καταστήματα εστίασης, θα πραγματοποιηθούν δύο συναυλίες: την Πέμπτη 15 Ιουνίου οι Μob art (22:00) στα Μαχαιράδικα και το Σάββατο 17 Ιουνίου οι ΚΟΥΠΕΣ (22:00) στον πεζόδρομο.

Η αυλαία για τη διοργάνωση άνοιξε με την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στο κτίριο διοίκησης του αγώνα, με τους εμπλεκόμενους φορείς να υπογραμμίζουν την αρτιότητα, την ασφάλεια αλλά και τη συνεχή ανοδική πορεία που καταγράφει.

«Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ πως μία χαλαρή κουβέντα πριν από τρία χρόνια και μία απλή, αλλά αληθινή συναίνεση πως θα συνδράμουμε στο να διοργανωθεί ο αγώνας στο Άργος Ορεστικό, θα έπαιρνε αυτές τις διαστάσεις»τόνισε ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Πάνος Κεπαπτσόγλου, υπογραμμίζοντας πως το συγκεκριμένο εγχείρημα δεν είναι κάτι απλό, αλλά προέκυψε μέσα από συστηματική και πολύχρονη δουλειά αλλά και μέσα από τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων. Σχετικά με τις αλλαγές που υιοθετούνται από φέτος, ο κ. Κεπαπτσόγλου υπογράμμισε: «Θέλουμε η διοργάνωση να γίνει ένα με τους δημότες και με την πόλη και να ζήσουμε όλοι μαζί αυτό το μοναδικό γεγονός που φέρει πολλαπλά οφέλη για το Άργος Ορεστικό και συνολικά τη Δυτική Μακεδονία». Ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες του Δήμου που εργάστηκαν και φέτος νυχθημερόν για την υποδοχή περισσότερων από 2.500 επισκεπτών (αγωνιζόμενοι, ομάδες, συνοδοί).

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.