Header Ads

Κοζάνη: Δράση της «Γέφυρας Ζωής» για την παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη

αρχείο λήψης (3)

Δράση με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 14 Ιουνίου, πραγματοποιεί ο σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής». Η δράση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 14/6/23 από τις 10:30 μέχρι αργά το βράδυ, στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης, με στόχο του συλλόγου, να εκφράσει ευχαριστίες σε όσους αιμοδοτούν σε εθελοντική βάση, να ενθαρρύνει άτομα με ικανοποιητικό επίπεδο υγείας να δίνουν αίμα τακτικά, όσο συχνά είναι ασφαλές και δυνατό, και να τονίσει τον κρίσιμο ρόλο των τακτικών εθελοντικών δωρεών αίματος στην επίτευξη καθολικής πρόσβασης σε ασφαλή προϊόντα αίματος για όλο τον πληθυσμό.

Κύριο σύνθημα του φετινού εορτασμού  είναι: «Δώσε αίμα- δώσε πλάσμα, μοιράσου τη ζωή- μοιράσου την συχνά».

Στη δράση θα συμμετέχουν, η 1η Τοπική Ομάδα Υγείας Κοζάνης, το ΚΕΘΕΑ, η Ομάδα θηλασμού και η ομάδα GO ALIVE.

Παράλληλα από τις 15:30 έως τις 20:00, σε συνεργασία με τμήμα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου Κοζάνης, θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία στην Κεντρική Πλατεία (και σε περίπτωση βροχής στο γραφείο του συλλόγου).

Μετά τις 20:00 θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση με γνωστούς καλλιτέχνες της περιοχής που συμμετέχουν αφιλοκερδώς, με δημοτικό-ποντιακό και λαϊκό πρόγραμμα.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.