Header Ads

Κοζάνη: Ασφαλτοστρώσεις σε 42 οδούς της πόλης

αρχείο λήψης (1)

Ασφαλτοστρώσεις σε 42 οδούς της πόλης της Κοζάνης πρόκειται να εκτελεστούν, σύμφωνα με την σύμβαση του σχετικού έργου, που υπέγραψε ο δήμαρχος, Λάζαρος Μαλούτας, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

 Στην υπογραφή της σύμβασης παρέστη και η αρμόδια αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Μελετών, Νούλα Τουμπουλίδου, η οποία επισήμανε πως «Ξεκινάει ένα πολύ σημαντικό έργο, που αφορά σε εκτεταμένες  ασφαλτοστρώσεις στην πόλη της Κοζάνης με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της».

Σημείωσε πως «το συγκεκριμένο έργο έχει ενταχθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα το Δεκέμβριο του 2022 και αποτελεί μέρος μιας συντονισμένης προσπάθειας. Την υπογραφή της συγκεκριμένης σύμβασης θα ακολουθήσει το αμέσως επόμενο διάστημα η αντίστοιχη εργολαβία, που αφορά αποκλειστικά στις Κοινότητες του δήμου, με προϋπολογισμό μελέτης 1.240.000 ευρώ».

Το έργο περιλαμβάνει όλες τις εργασίες που απαιτούνται για τη συντήρηση ασφαλτοστρώσεων του δημοτικού οδικού δικτύου εντός του αστικού ιστού του Δήμου Κοζάνης, καθώς και διαγραμμίσεις, διαβάσεις πεζών, κίτρινες απαγορευτικές διαγραμμίσεις κ.ά. Η αρχική συμβατική δαπάνη ανέρχεται σε 387.067 ευρώ ενώ η μελέτη είχε προϋπολογισμό 800.000 ευρώ, με τη χρηματοδότηση να προέρχεται από το πρόγραμμα Φιλόδημος II.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.