Header Ads

Σ. Κωνσταντινίδης: «Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να φανώ αντάξιος της αποστολής μου»

αρχείο λήψης

Τα καθήκοντά του ως Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, ανέλαβε και επίσημα χθες στις 12 το μεσημέρι ο Βουλευτής Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας, Στάθης Κωνσταντινίδης. Τον κ. Κωνσταντινίδη καλωσόρισε στο Διοικητήριο ο Γενικός Διευθυντής, Θεοφύλακτος Παπαδόπουλος, ο οποίος του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει. 

 Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος Υφυπουργός Εσωτερικών, ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη για την ιδιαίτερη τιμή και σημείωσε ότι θα υπηρετήσει με επιμονή και αποφασιστικότητα το μεταρρυθμιστικό σχέδιο της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. 

Όπως χαρακτηρίστηκα είπε, η εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι πολίτες, αλλά και η εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού στο πρόσωπό του, ανεβάζουν ψηλότερα τον πήχη της ευθύνης. Δήλωσε ότι έχει απόλυτη συναίσθηση της αποστολής του, αλλά και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του. Υποσχέθηκε πως θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να φανεί αντάξιος των καθηκόντων του, προς όφελος της Μακεδονίας και της Θράκης.

“Σε συνεργασία με την πολιτική ηγεσία, την Υπουργό, Νίκη Κεραμέως, τον αναπληρωτή Υπουργό, Θεόδωρο Λιβάνιο και την Υφυπουργό, Παρασκευή Χαραλαμπογιάννη, αλλά και το στελεχιακό δυναμικό του Διοικητηρίου, ανέφερε ο κ. Κωνσταντινίδης, θα επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί. Ευθύνη και καθήκον του υπουργείου”, σημείωσε κλείνοντας ο νέος υφυπουργός, είναι η βελτίωση της ζωής των πολιτών.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.