Header Ads

ΑΣΕΠ: 565 μόνιμες προσλήψεις στην ΑΑΔΕ χωρίς προκήρυξη

ΑΣΕΠ: 565 μόνιμες προσλήψεις στην ΑΑΔΕ χωρίς προκήρυξη

Πλήρωση θέσεων μόνιμου προσωπικού ΠΕ και ΤΕ στην ΑΑΔΕ μέσω της προκήρυξης ΑΣΕΠ 1Γ2022.

 

Η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού (Κ.Ε.Δ.) ανακοινώνει την πλήρωση 565 συνολικά κενών θέσεων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), οι οποίες προέκυψαν μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 1Γ/2022 (Φ.Ε.Κ. 9/25.2.2022/τ. Α.Σ.Ε.Π.).

Σύμφωνα με το άρθρο 21 του ν. 5027/2023 (ΦΕΚ Α’ 48), οι ανωτέρω θέσεις θα καλυφθούν από τους υποψηφίους του εν λόγω διαγωνισμού, που συγκέντρωσαν τη νέα απαιτούμενη βαθμολογία βάσης [πενήντα (50) μονάδες στη συνολική βαθμολογία της γραπτής εξέτασης, ανεξάρτητα από τη βαθμολογία στα επιμέρους μαθήματα].

Οι ανωτέρω εμφανίζονται, ανά κατηγορία, στους ΝΕΟΥΣ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΒΑΣΗΣ.

Οι υποψήφιοι που δεν συγκέντρωσαν τη νέα απαιτούμενη βαθμολογία βάσης, εμφανίζονται με τον Αριθμό Μητρώου Υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής τους, στους αντίστοιχους ανά κατηγορία ΝΕΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΒΑΣΗΣ.

Οι υποψήφιοι μπορούν, επίσης, να ενημερωθούν για τη βαθμολογία τους μέσω της ιστοσελίδας του Α.Σ.Ε.Π., αφού προηγουμένως εισέλθουν στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του με τα στοιχεία σύνδεσής τους, ακολουθώντας τη διαδρομή: www.asep.gr → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες → Αποτελέσματα → Γραπτά-Βαθμολογίες.

Προκειμένου να καταρτιστούν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης και διοριστέων, καλούνται οι υποψήφιοι, οι οποίοι περιλαμβάνονται, ανά κατηγορία, στους ΠΙΝΑΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΡΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ, να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα δηλωθέντα στην ηλεκτρονική τους αίτηση στοιχεία, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην οικεία Προκήρυξη (Παράρτημα Ζ΄).

Η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών αρχίζει τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023 ώρα 8:00 π.μ. και λήγει την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 και ώρα 15:00.

Τονίζεται ότι οι υποψήφιοι, που περιλαμβάνονται στους ΠΙΝΑΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΡΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ της παρούσας Ανακοίνωσης και οι οποίοι δεν θα υποβάλουν στο ΑΣΕΠ ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας, θα αποκλειστούν από την περαιτέρω διαδικασία. Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με σχετική σύσταση του Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων, οι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον Αριθμό Μητρώου Υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής, συνιστάται στους υποψήφιους να μην αναμένουν την τελευταία ημέρα της προθεσμίας για να υποβάλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά, καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό, θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής.

Το Α.Σ.Ε.Π. δεν φέρει ευθύνη για τυχόν αδυναμία υποβολής που οφείλεται στους προαναφερόμενους παράγοντες.

Η ανωτέρω διαδικασία υπάγεται στις εξαιρέσεις της παρ. 3ζ΄ του άρθρου 27 του ν. 5043/2023 «Ρύθμιση προσλήψεων και υπηρεσιακών μεταβολών κατά την προεκλογική περίοδο- Τροποποίηση άρθρου 28 του ν.2190/1994».

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών συμμετοχής, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του Α.Σ.Ε.Π. ακολουθώντας τον σύνδεσμο ή τηλεφωνικά (2131319100 – Επιλογή 4):

Τις εργάσιμες ημέρες: 08:00 π.μ. - 20:00

Τις αργίες: 10:00 π.μ. - 16:00

Για γενικές διευκρινίσεις σχετικά με την Προκήρυξη και τη συμμετοχή σε αυτή (δικαιολογητικά, τίτλοι σπουδών κ.λπ.), οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του Α.Σ.Ε.Π. τηλεφωνικά (2131319100, εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 π.μ. μέχρι 14:00) ή μέσω email στο enimerosi@asep.gr

Περισσότερα εδώ

#ΑΣΕΠ #ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ #ΘΕΣΕΙΣ_ΕΡΓΑΣΙΑΣ #ΑΑΔΕ #ΕΡΓΑΣΙΑ #ΔΗΜΟΣΙΟ
Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.