Header Ads

Κοζάνη: «Κόκκινη Κάρτα στα Ναρκωτικά .… Σκόραρε στη Ζωή»

αρχείο λήψης

Τουρνουά ποδοσφαίρου, με αφορμή τη σημερινή, Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Διακίνησης τους, συνδιοργανώνει η Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης, με το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) Δυτικής Μακεδονίας, τους πέντε Δήμους της Π.Ε. Κοζάνης και την Ε.Π.Σ. Κοζάνης, τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023 στις 17:00, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κοζάνης, με κεντρικό μήνυμα: «Κόκκινη Κάρτα στα Ναρκωτικά… Σκόραρε στη Ζωή».

Στο τουρνουά ποδοσφαίρου θα συμμετέχουν η ποδοσφαιρική ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, οι ομάδες από τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (Κοζάνης, Εορδαίας, Σερβίων, Βοΐου και Βελβεντού), η ομάδα Φ.Σ. Κοζάνης και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Κοζάνης, ενώ μετά το τέλος των αγώνων θα απονεμηθούν μετάλλια και κύπελλα στους νικητές αθλητές, καθώς και αναμνηστικά ενθύμια στους συμμετέχοντες.

Τους αγώνες θα παρακολουθήσουν παιδιά των ακαδημιών ποδοσφαίρου της Π.Ε. Κοζάνης στα οποία θα διανεμηθούν αναμνηστικά μπλουζάκια από την Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) και θα προσφερθούν ατομικά κεράσματα από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης. Σκοπός της δράσης αυτής είναι να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση της νεολαίας μέσω της πρόληψης, για τις επιπτώσεις από τη χρήση των ναρκωτικών ουσιών και των εξαρτήσεων, καθώς και τις αξίες του αθλητισμού.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.