Header Ads

Ελλάδα - Ακτή Ελεφαντοστού μαζί για τα παιδιά σε μία σπάνια βραδιά με τον Στέφανο Κορκολή

Στέφανος Κορκολής

Το Προξενείο Ακτής Ελεφαντοστού διοργανώνει φιλανθρωπική βραδιά την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο έργο του Πατέρα Αντωνίου στην «Κιβωτό του Κόσμου» και στο ορφανοτροφείο «Ελλάς» στην Ακτή Ελεφαντοστού όπου φιλοξενούνται παιδιά – φορείς του ιού AIDS – HIV.

Τη βραδιά θα πλαισιώσει μουσικά ο διεθνούς φήμης συνθέτης και πρεσβευτής της μουσικής του Μίκη Θεοδωράκη, όπως ο ίδιος τον έχει ανακηρύξει δημόσια, Στέφανος Κορκολής, ο οποίος πολλές φορές στο παρελθόν έχει συνδράμει αφιλοκερδώς σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις .

Ο Στέφανος Κορκολής θα παρουσιάσει ένα μικρό ρεσιτάλ για πιάνο και φωνή σε έργα Μίκη Θεοδωράκη.

Μαζί του η εξαιρετική ερμηνεύτρια ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ

Επιπλέον, θα παρουσιαστούν οι δημιουργίες  επωνύμων οίκων “NIKOS - TAKIS” αλλά και ‘’ DESMIRA BY MIRARAKI “ υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της ALICE DIKAIOU και του πρακτορείου ALICE MODELS.

Την παρουσίαση της βραδιάς θα κάνει η ’Εμυ Λιβανίου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ 

ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΑΚΤΗΣ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ                                          

210 72 12 375  / 210 72 16 642              

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.