Header Ads

Garage sale από τους Φίλους της Μέριμνας για καλό σκοπό

boy waiting sadly in hospital corridor

Τριήμερο παζάρι επίπλων - αντικειμένων - υφασμάτων διοργανώνουν στις 18, 19 και 20 Σεπτεμβρίου οι Φίλοι της Μέριμνας για καλό σκοπό. 

Ο λόγος για το Σωματείο που στέκεται κοντά σε παιδιά και γονείς σε σοβαρή αρρώστια και θάνατο. 

Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της Μέριμνας:

Το όραμα της Μέριμνας περιλαμβάνει:

(α) τη δωρεάν παροχή ποιοτικής φροντίδας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των παιδιών και των γονιών, που είτε ζουν με μία απειλητική για τη ζωή ασθένεια, είτε θρηνούν την απώλεια αγαπημένου προσώπου.

(β) την ανάπτυξη υποστηρικτικών κοινοτήτων τόσο μέσω της ευαισθητοποίησης των πολιτών όσο και της εξειδικευμένης εκπαίδευσης και επιμόρφωσης όσων παρέχουν υπηρεσίες στο παιδί και την οικογένειά του.

Οι στόχοι της Μέριμνας είναι:

(α) Η παροχή υπηρεσιών στο παιδί που πενθεί την απώλεια αγαπημένου προσώπου ή στο παιδί που πάσχει από απειλητική για τη ζωή ασθένεια, σε συνδυασμό με τη στήριξη των μελών της οικογένειάς του.

(β) Η εξειδικευμένη κατάρτιση επαγγελματιών ψυχικής υγείας και εκπαιδευτικών στη στήριξη παιδιών που βιώνουν εμπειρίες αρρώστιας, απώλειας ή θανάτου, καθώς και η επιμόρφωση των επαγγελματιών υγείας στην παιδιατρική ανακουφιστική φροντίδα.

(γ) Η ευαισθητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας σε θέματα που αφορούν τη ζωή, τη σοβαρή αρρώστια και το θάνατο.

(δ) Η έρευνα σε θέματα που αφορούν τις επιπτώσεις της βαριάς αρρώστιας και του θανάτου στη ζωή των παιδιών και των οικογενειών τους.

Που θα γίνει το Garage sale

Στην αποθήκη της Μέριμνας (Λάρνακος 6, Νέο Ηράκλειο 141 22)/

Τα έσοδά του θα διατεθούν για τους σκοπούς της Μέριμνας. 

Περισσότερες πληροφορίες: 210 6842833

merimna.org.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.