Header Ads

Europa League: Τεράστια εκτός έδρας νίκη με 0-3 του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε

EUROPA LEAGUE 2021-2022 / ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΟΣΦΠ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Ο Γιώργος Μασούρας έστησε… πάρτι στην Κωνσταντινούπολη και μαζί του ο Ολυμπιακός θριάμβευσε επί της Φενέρμπαχτσε με 0-3.

Ο Ολυμπιακός έχει πλέον το πάνω χέρι στον όμιλο, βρίσκεται στην πρώτη θέση με το απόλυτο, δηλαδή 6 βαθμούς σε δύο αγώνες και δείχνει πλέον το φαβορί για την πρόκριση.

Ο παίκτης για όλες τις δουλειές, Γιώργος Μασούρας έφτιαξε το πρώτο γκολ στον Τικίνιο, ο οποίος «τσίμπισε» τη μπάλα πάνω από τον αντίπαλο γκολκίπερ και άνοιξε το σκορ παγώνοντας το «Σουκρού Σαράτσογλου».

Ο Ολυμπιακός πέρασε κάποιες δύσκολες στιγμές, μόνο στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου μέρους, αλλά ο Βατσλίκ ήταν πολύ καλός, ενώ τον βοήθησε και η τύχη σε πλασέ του Πέλκα, όταν η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, πέρασε παράλληλα τη γραμμή τέρματος, αλλά δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Στη συνέχεια ο Μασούρας πήρε το «όπλο» του και σημειώνοντας δύο καταπληκτικά γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3 και θα μπορούσε να έχει πετύχει και ένα ακόμα όταν σε τετ α τετ νικήθηκε από τον αντίπαλο γκολκίπερ, αλλά αυτό ήταν το τελευταίο που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αιφνιδίασε για μία ακόμα φορά, δείχνοντας ότι έχει μελετήσει απόλυτα τον αντίπαλό του, παρατάσοντας την ομάδα του με τρία σεντερ μπακ, από τους οποίους ο Μπα αγωνίστηκε κυρίως στη δεξιά πλευρά της άμυνας και βοηθούσε όποτε έπρεπε τους στόπερ και τον Μασούρα να παίζει μόνος του μία ολόκληρη πλευρά. Μόνο για ένα τέταρτο η Φενέρμπαχτσε απείλησε σοβαρά τον Ολυμπιακό, αλλά τελικά τα πράγματα κύλησαν ονειρικά για την ομάδα του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός την επόμενη αγωνιστική θα αγωνιστεί στην Φρανκφούρτη με την Αϊντραχτ, η οποία νίκησε στο τέλος εκτός έδρας την Αντβέρπ και ανέβηκε στους 4 βαθμούς και αν πάρει έστω και ισοπαλία πλέον θα κοντά στην μεγάλη πρόκριση, αν στη συνέχεια φυσικά δεν «αυτοκτονήσει».

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.