Header Ads

Ατελείωτες ώρες πέρασε στο ΣΕΦ κάνοντας προπόνηση ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στις διακοπές του

Τίποτα στη ζωή δεν είναι τυχαίο και αυτό αποδεικνύει η συμπεριφορά του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα κατά την περίοδο των διακοπών του.

Ο πρωταθλητής του ΝΒΑ καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα μας δεν σταμάτησε να δουλεύει και πέρασε ατελείωτες ώρες στο ΣΕΦ, όπου έκανε προπονήσεις τόσο στο μπάσκετ όσο και στο γυμναστήριο. Μαζί του ήταν ο αδελφός του Θανάσης, ο μικρότερος αδελφός ο Άλεξ, αλλά και στελέχη του επιτελείου της ομάδας του των Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι είχαν έρθει στην Ελλάδα γι’ αυτό ακριβώς το λόγο. Να βοηθήσουν τον Γιάννη να είναι σε καλή κατάσταση.

Μάλιστα η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για αυτό ακριβώς το λόγο στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Το ΣΕΦ αποδείχθηκε «γούρικο» πέρυσι για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και αυτός ήταν ίσως ένας από τους λόγους που το προτίμησε και φέτος!

Κατά την παραμονή του στην Ελλάδα, ο MVP του ΝΒΑ «απόλαυσε» την φιλοξενία της ΚΑΕ Ολυμπιακός και είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει το νέο υπερσύγχρονο γυμναστήριό μας.

Δεν ήταν, όμως, μόνος του! Εκτός από τον αδελφό του, Θανάση και μέλη του προπονητικού επιτελείου των Μιλγουόκι Μπακς, από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας πέρασαν αρκετοί συμπαίκτες τους, επίσης κάτοχοι δακτυλιδιού!

Θα θέλαμε να ευχηθούμε στους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο καλή επιτυχία τη σεζόν που έρχεται και να πανηγυρίσουν back to back το πρωτάθλημα!»

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.