Header Ads

Τζορτζ Κλούνεϊ - Μπραντ Πιτ και πάλι μαζί, αυτή τη φορά σε αστυνομικό θρίλερ

(AP Photo/Chris Pizzello)

Τα δικαιώματα της νέας (χωρίς τίτλο προς το παρόν) ταινίας, που θα γράψει και θα σκηνοθετήσει ο σκηνοθέτης των τριών τελευταίων Spider-Man, Τζον Γουότς, με πρωταγωνιστές τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τον Μπραντ Πιτ, απέκτησαν τελικά τα Apple Studios. Οι πλειοδότες που κονταροχτυπήθηκαν ήταν σύμφωνα με πληροφορίες οι Sony, Lionsgate, Annapurna, MGM, Universal, Warner Bros, Apple, Netflix και Amazon. Πάντως, η συμφωνία διασφαλίζει ότι η ταινία, πέραν της πλατφόρμας AppleTV+, θα κυκλοφορήσει και στους κινηματογράφους. 

Οι δύο σταρ, μαζί με τον Γουότς, ανέλαβαν και την παραγωγή (ο Κλούνεϊ μέσω της εταιρείας παραγωγής του Smokehouse Pictures και ο Πιτ μέσω της δικής του Plan B Entertainment).

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα πληροφορίες για την υπόθεση του αστυνομικού θρίλερ. Το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι οι βραβευμένοι με Όσκαρ Κλούνεϊ και Πιτ, που πρωταγωνίστησαν στο franchise του «Ocean’s Eleven» -και όχι μόνο (ας θυμηθούμε την ταινία των αδελφών Κοέν «Καυτό Απόρρητο» το 2008)- θα υποδυθούν δύο μοναχικούς λύκους «fixers» (αυτοί που αναλαμβάνουν να καθαρίσουν τα ίχνη ενός εγκλήματος) που τους αναθέτουν κατά λάθος την ίδια δουλειά. 

Με πληροφορίες από Deadline

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.