Header Ads

“Αγαπήστε την καρδιά σας” το μήνυμα του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης

Στέλνοντας το μήνυμα “Αγαπήστε την καρδιά σας” ο διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης Στέλιος Λαμπρόπουλος, παρουσίασε στατιστικά στοιχεία και χρήσιμες πληροφορίες με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα καρδιάς, σε μια λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ανήμερα του εορτασμού (Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021).

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στόχος της σημερινής εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση για αλλαγή του σύγχρονου τρόπου ζωής που αυξάνει τις πιθανότητες καρδιοπαθειών. Ο κ. Λαμπρόπουλος παρότρυνε τους πολίτες να μην αμελούν τις προληπτικές εξετάσεις την άσκηση και την διατροφή τους, τονίζοντας ότι η καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου Κοζάνης αντιμετωπίζει 200 εμφράγματα τουλάχιστον ετησίως.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί στην αναγκαιότητα δημιουργίας αιμοδυναμικού εργαστηρίου στο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον χώρο της εκδήλωσης πλην του ενημερωτικού υλικού που διανεμήθηκε με χρηστικές πληροφορίες σε επισκέπτες και νοσηλευόμενους, το μήνυμα ήταν “Γίνε ο ήρωας της καρδιάς σου” στο έντυπο που ετοιμάστηκε για την σημερινή Παγκόσμια ημέρα καρδιάς, ενώ κατακόκκινες καρδούλες είχαν τοποθετηθεί, στην είσοδο του Νοσοκομείου… όλες δημιουργίες των μαθητών του 19ου Νηπιαγωγείου Κοζάνης.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Άλλωστε όπως επεσήμανε ο κ. Λαμπρόπουλος θα πρέπει να γίνει βίωμα από τις μικρές ηλικίες ένας διαφορετικός τρόπος υγιεινής ζωής.

Από την πλευρά του ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κοζάνης, Στέργιος Γκανάτσιος αναφέρθηκε στην εύρυθμη λειτουργία της καρδιολογικής κλινικής.

ΕΡΤ Κοζάνης/ Σύνταξη: Δέσποινα Αμαραντίδου

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.