Header Ads

Η «ελκυστική μελαχρινή» με την οποία ο Πούτιν υποτίθεται πως πήγε να αποπροσανατολίσει τον Τραμπ

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, μεταχειριζόταν άσχημα το προσωπικό του, τηρούσε ευνοϊκή στάση απέναντι σε αυταρχικούς ηγέτες όπως ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν, και έκανε σχόλια σεξουαλικού περιεχομένου σε μια νεαρή βοηθό στον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με όσα γράφει η Στέφανι Γκρίσαμ, πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, στο βιβλίο της «I’ll take your questions now» που κυκλοφορεί σύντομα.

Ο πρώην πρόεδρος και σύμβουλοί του, σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, έχουν λάβει ήδη «θέσεις μάχης» για το θέμα, με τον Τραμπ να υποστηρίζει πως «η Στέφανι δεν είχε ό,τι χρειαζόταν και αυτό ήταν προφανές από την αρχή», προσθέτοντας πως η ίδια είχε γίνει «πολύ οργισμένη και πικρόχολη» μετά από έναν χωρισμό. «Είχε μεγάλα προβλήματα και θεωρήσαμε πως θα έπρεπε να τα λύσει μόνη της. Τώρα, όπως και όλοι οι άλλοι, πληρώνεται από έναν ριζοσπαστικών αριστερών τάσεων εκδότη για να λέει άσχημα και αναληθή πράγματα».

Μεταξύ άλλων, η Γκρίσαμ γράφει πως ο Τραμπ έδειχνε ιδιαίτερη «αγάπη» προς τους δικτάτορες, και ειδικά τον Πούτιν.

«Με όλες τις κουβέντες για κυρώσεις κατά της Ρωσίας για παρέμβαση στις εκλογές του 2016 και για πολλαπλές παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ο Τραμπ είπε στον Πούτιν ‘εντάξει, θα το παίξω λίγο σκληρότερος απέναντί σου για μερικά λεπτά. Μα αυτό θα είναι για τις κάμερες, και όταν φύγουν θα μιλήσουμε. Καταλαβαίνεις’» γράφει η Γκρίσαμ, αναφερόμενη σε μια συνάντηση μεταξύ των δύο ηγετών κατά τη σύνοδο της G20 στην Οσάκα το 2019.

Κατά τη συνάντηση αυτή η Γκρίσαμ γράφει πως άκουσε τη Φιόνα Χιλ, κορυφαία σύμβουλο του Τραμπ για τη Ρωσία, που αργότερα έγινε μάρτυρας στο πλαίσιο της παραπομπής του σε δίκη, να αναφέρεται σε «διακριτικές/ ανεπαίσθητες» κινήσεις του Πούτιν για να «αποσταθεροποιήσει» τον Τραμπ.

 

 

«Καθώς η συνάντηση άρχιζε, η Φιόνα Χιλ έγειρε και με ρώτησε εάν είχα προσέξει τη διερμηνέα του Πούτιν, που ήταν μια πολύ ελκυστική μελαχρινή με μακριά μαλλιά, όμορφο πρόσωπο και υπέροχη σιλουέτα» σημειώνει η Γκρίσαμ. «Συνέχισε λέγοντάς μου ότι υποπτευόταν πως η γυναίκα αυτή είχε επιλεγεί από τον Πούτιν ειδικά για να αποπροσανατολίσει τον πρόεδρό μας».

 

 

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Sputnik, ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, δήλωσε σχετικά πως οι διερμηνείς «παρέχονται από το υπουργείο Εξωτερικών κατόπιν αιτήματος της προεδρίας. Ο Πούτιν ο ίδιος δεν εμπλέκεται σε αυτή τη διαδικασία».

Παρόλα αυτά το απόσπασμα αυτό έχει προκαλέσει πολύ έντονο ενδιαφέρον σε ρωσικά και δυτικά ΜΜΕ: Όπως έγραψε το RT, η συγκεκριμένη διερμηνέας φέρεται να έχει «ταυτοποιηθεί» ως η Ντάρια Μπογιάρσκαγια, του ρωσικού ΥΠΕΞ, με φωτογραφίες της να εμφανίζονται σε πολλά ΜΜΕ.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.