Header Ads

Ακόμη ένα πρίκουελ του «Game Of Thrones» από το HBO

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το HBO ετοιμάζει ακόμη ένα πρίκουελ του Game of Thrones, το οποίο αφορά την τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου «Tales of Dunk and Egg».

Το Variety αναφέρει ότι η νέα σειρά βρίσκεται στα πρώτα στάδια παραγωγής, ονόματα ηθοποιών δεν εχουν ανακοινωθεί, ενώ ούτε το ΗΒΟ ούτε ο συγγραφέας Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν έχουν μέχρι στιγμής κάνει δηλώσεις.

Οι ιστορίες του «Dunk and Egg» διαδραματίζονται 90 χρόνια πριν από το Game of Thrones, το οποίο βασίστηκε στο βιβλίο «A Song of Ice and Fire» (Το τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου) και αφηγούνται τις περιπέτειες του σερ Ντάνκαν του Ψηλού και του νεαρού Αίγκον Ταργκάριεν και μετέπειτα βασιλιά. 

Λαμβάνοντας υπόψη τη σειρά αφήγησης των γεγονότων,  στο νέο σίκουελ ενδέχεται να δούμε μερικούς από τους γνωστούς χαρακτήρες του GoT σε νεότερες ηλικίες, μεταξύ των οποίων τον Μέιστερ Αίμον της Νυχτερινής Φρουράς, τον Three-Eyed Raven (ρόλο που είχε ερμηνεύσει ο σπουδαίος ηθοποιός Μαξ φον Σίντοφ) και τον Τάιγουιν Λάνιστερ, ο οποίος ως παιδί ήταν στη αυλή του βασιλιά Αίγκον. 

Ωστόσο, το Variety σημειώνει ότι το γεγονός ότι η παραγωγή βρίσκεται στα αρχικά στάδια δεν σημαίνει ότι η σειρά θα γίνει, υπενθυμίζοντας το πρίκουελ του Game of Thrones με την Ναόμι Γουότς τελικά ακυρώθηκε. 

Στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου, το ΗΒΟ ότι η παραγωγή του -πρώτου- πρίκουελ με τίτλο «House of the Dragon», θα αρχίσει το 2021.

Παράλληλα, έδωσε στη δημοσιότητα μία πρώτη γεύση του concept art, με την καλλιτεχνική απεικόνιση δύο δράκων και τη σημείωση στη λεζάντα «οι δράκοι έρχονται», χωρίς ωστόσο, να αποκαλύψει την ταυτότητα τους. Κατά τους φανατικούς θαυμαστές πάντως, οι δράκοι είναι ο Σάνφαϊρ, που ονομάζεται επίσης και Χρυσός και ο Καράξες ή αλλιώς, Ματωμένο Ερπετό. 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.