Header Ads

«Lupin»: Δεύτερος κύκλος για τη γαλλική σειρά που αγάπησε το Netflix

Ο Γάλλος ηθοποιός με καταγωγή από τη Σενεγάλη, Ομάρ Σι, γνωστός από την ταινία «Οι Άθικτοι» του 2011, για την ερμηνεία του στην οποία τιμήθηκε με το γαλλικό κινηματογραφικό Βραβείο Σεζάρ, θα επιστρέψει ως Ασάν Ντιοπ στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Lupin», που προβάλλεται από το Netflix.

H πρώτη γαλλική σειρά με πάνω από 70 εκατομμύρια θεάσεις στην πλατφόρμα -γεγονός που έγινε η αιτία ώστε ο πρωταγωνιστής να εκφράσει τη χαρά του στο twitter με ένα τεράστιο «ευχαριστώ»- θα έχει και δεύτερο κύκλο, όπως επιβεβαίωσε το Netflix.

Πάντως, ο παραγωγός Τζορτζ Κέι δήλωσε στο Vanity Fair ότι ήδη κάνει σχέδια για μία πιθανή τρίτη σεζόν. 

Τη συνέχεια του «Lupin» που ανέβηκε στο Top 10 της πλατφόρμας (στο νούμερο 2 σε ΗΠΑ και Βρετανία), εν προκειμένω, τα επόμενα πέντε επεισόδια, τα οποία έχουν ήδη γυριστεί, θα απολαύσουμε το καλοκαίρι.  

Στη σειρά, ο Ασάν Ντιοπ σκαρώνει μια ευφυή ληστεία στο Λούβρο, καθώς επιζητά να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα του, και ξετυλίγει την κρυφή πλευρά των προνομιούχων και πλούσιων που δρουν υπεράνω του νόμου.

Παρά το γεγονός ότι προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία διάθεσης του δεύτερου κύκλου, πιθανώς θα κυκλοφορήσει την 15η Ιουλίου, ημερομηνία που σηματοδοτεί την επέτειο των 116 χρόνων από την πρώτη κυκλοφορία της σειράς μυθιστορημάτων με ήρωα τον Αρσέν Λουπέν από τον Γάλλο συγγραφέα Μορίς Λεμπλάν (1864 - 1941). 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βιβλίο του Μορίς Λεμπλάν στο οποίο βασίζεται εν μέρει η σειρά, εκτοξεύτηκε στην κορυφή των πωλήσεων στο γαλλικό site της Amazon.

Με πληροφορίες από Vulture 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.