Header Ads

Στα χέρια της Αστυνομίας 43χρονος για τη δολοφονία οδηγού σχολικού λεωφορείου

Χειροπέδες σε έναν 43χρονο πέρασαν οι αστυνομικοί για τη δολοφονία ενός οδηγού, ο οποίος εξαφανίστηκε στα μέσα Νοεμβρίου και το πτώμα του ανακαλύφθηκε τυχαία την Πρωτοχρονιά σε θαμνώδη περιοχή του Σουνίου.

Σύμφωνα με την έρευνα των στελεχών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, δράστης και θύμα ήταν συνάδελφοι και είχαν οικονομικές διαφορές. Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 43χρονος ομολόγησε την πράξη του. Ισχυρίστηκε, όμως, ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει. Συναντήθηκαν με τον 67χρονο, διαπληκτίστηκαν και τότε –όπως είπε ο συλληφθείς- έσπρωξε το θύμα, που χτύπησε σοβαρά και στη συνέχεια υπέκυψε στα τραύματά του.

Το θύμα εργαζόταν για τουλάχιστον δύο δεκαετίες ως οδηγός σχολικού λεωφορείου σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό. Είχε εξαφανιστεί από τις 15 Νοεμβρίου από την περιοχή των Βριλησσίων, όπου έμενε μόνος του. Το πτώμα του ανακαλύφθηκε την Πρωτοχρονιά στην Αγριλέζα Σουνίου. Τον είχε εντοπίσει ένας περιπατητής σε θαμνώδη περιοχή, κοντά σε πυροφυλάκιο και είχε ενημερώσει τις αρχές.

Λόγω της προχωρημένης σήψης, ο ιατροδικαστής δεν μπορούσε με τη νεκροψία – νεκροτομή να προσδιορίσει την αιτία θανάτου, αλλά το σημείο που βρέθηκε και κάποια άλλα στοιχεία παρέπεμπαν τα στελέχη της Ασφάλειας σε εγκληματική ενέργεια.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.